Steta da se nemoze mjenjati porfelj jer sam vec sada svijestan sto bi ovu tesku godinu moglo obiljeziti a ja bas i nemam dionice iz tog sektora u svojih 10 uzdanica.
Steta da se nemoze mjenjati porfelj jer sam vec sada svijestan sto bi ovu tesku godinu moglo obiljeziti a ja bas i nemam dionice iz tog sektora u svojih 10 uzdanica.
Pa reci nam što bi to bilo ?
Ljudi moji, da mi je netko na silvestrovo rekao da će Crobex u veljači pasti na 4000…
Moj je portfelj sa -13,75% bolji od svih VERZIJA !???
Bilo bi još gore da se ove nelikvidne ne računaju po zadnjoj, a već ih dugo nitko neće kupiti.
[angry] [angry] [angry]
Mislis li na stagnaciju, STGN-R-A?[lol]
Nema kruha u 2008., samo depra nas ceka.[undecid][sad][cry][bye]
Bravo cure i dečki. Da smo se dogovarali i dogovarali da budemo svi crveni – nikada to ne bi uspjeli. Eto dokaza da je sve moguće pa i onda kada to nije moguće.
Ugodnu zabavu tijekom vikenda želim svima, a u ponedjeljak razum u glavu.
Pozdrav Ivani7 i Kristini…
…bilo mi je lijepo u vašem okruženju…ali hitam prema top 5…
…dođite zamnom…ovdje gore je ludnica…
Bilo bi još gore da se ove nelikvidne ne računaju po zadnjoj, a već ih dugo nitko neće kupiti. [angry] [angry] [angry]
I to će se brzo promijeniti….
SIMPSON: ” Bilo bi još gore da se ove nelikvidne ne računaju po zadnjoj, a već ih dugo nitko neće kupiti. [angry] [angry] [angry] ” I to će se brzo promijeniti….
Na više ili na niže ???
sada[lol]