TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je to privremeno i prolazno, mislim da Zgubi ima dobar odabir dionica i da će već oko Uskrsa (naravno ove godine) biti među prvih 50! Kao i mnogi drugi koji sad stoje loše!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Sve je to privremeno i prolazno, mislim da Zgubi ima dobar odabir dionica i da će već oko Uskrsa (naravno ove godine) biti među prvih 50! Kao i mnogi drugi koji sad stoje loše!

Čekaj misko to očeš reć da ovi šta su sad napid da će doć nazad ili….[smiley][wink][lol]
čemo se svi zbit u top 50

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ma potonuo sam,jedini mi je spas ekoloska katastrofa kod Rovinja..sljedi pad cijena nekretnina[lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Čak 84 natjecatelja imaju gubitak manji od 10%. Nitko nema gubitak veći od 20%. U tridesetak dana…
Prošle godine u ovo vrijeme desetak posto mjesečnog prinosa nije bilo baš nešto. Ove godine desetak posto gubitka je nešto (predivno).

Do Migrosa[thumbsup]

Ili do pucanja certifikata?
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2850&pg=4%5Bundecid%5D

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Samo Agrokor u plusu.[cry]

Kako je ovo lijepo čut i vidjeti (sličica). Slušaj ” tetka” ova ti sličica ne pristaje uz Agrokor .
Idealna je reklama za POUNJE .[kiss][kiss]

-16,30 % . Sve ljepše , ljepše . Građevinari me vuku dolje , dokle ? ??

Danas ne otvarajte tablicu![embarass]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Uvijek može gore— koliko ljudi ima minus manji od 10 %?[cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

kad ce tablica[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Nitko, pa ni Agrokor, nitko više nije u pozitivi.
Ja na listi UP, a portfelj DOWN…[cry]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

kad ce tablica[lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close