Možemo se mi šaliti i zezati, ali minusi su veliki i kod najboljih. – meni je stvarni minus 6.5%. – jedino me tješi kako su minusi fondova puno veći. – teška će biti ova godina. – više nema euforije. – sada je jedino dobro to što se stvarno može presložiti portfelj i ući u dugoročno jako dobre dionice. Pozdrav !
Ma kako da ga presložimo. Koje n padaju jako žao mi prodati, a koje su pale jako jako opet mi žao prodati. Može savjet?
Posejdon:
”
Kristina: ” Čestitke Ivani kao najbolje plasiranoj dami! Ja sam ćini mi se druga? ” Dušo draga, uvjeravam te, ti si prva dama po prinosu! [lol] [thumbsup]
”
Zašto Ivana nije dama?
Pa uvijek se galantno ponaša? meni baš djeluje kao prava dama! Uvrijedila vas je ili?
Kristina..
Kolega Posejdon je divna osoba i ja ga izuzetno postujem.
Isto tako malo je ljubomoran na mene i ljut na kolegicu Ivanu 7
Kad smo zajedno krenuli na faks kolegica Ivana 7 je meni iznajmila stan
Tu se kolega Posejdon malo naljutio pa sad zafrkava
Osobno poznajem kolegicu i vidim je svakog prvog kad ubire stanarinu
Stvarno vas ne mora bit sram sto ste iza nje na ljestvici
Kolegica je iz uprave PBZ
Pa pogledajte mene,otisao sam u ku…
Puno uspjeha u daljnjem radu vam zeli Zgubidan10…………………………………………………………………………
Kolega Zgubidane , pa popričaj ti malo sa svojom stanodavkom oko dionica , a ne samo davati lovu .
Cura je 6. može ti dati koji savjet , a ti držiš čvrsto začelje.
Istina nismo ni mi mnogi baš puno bolji !
Tužno je kad si na tablici više nego jučer a minus ti je veći nego jučer…[embarass][embarass][embarass]
Tužno je kad moramo tražiti utjehu u činjenici da smo bolji od Crobex-a a u teškoj pušioni .
žalost, imam pad od 1% a rast 60 mjesta!
bolje da sam zgubidan a da imam rast 1%[cool]
prognozeri, bleferi i oni koji misle da nešto znaju, na SEEbiz.eu je u tijeku nagradna igra, najbolji prognozer dobiva 5.000 kn u dionicama po izboru.
Samo trebte bit dobri u prognozama
evo i nove tablice…
Žalosno je gledati ove prinose… [cry]
Čak me Agrokor ugodno iznenadio i dobro se drži u korekciji!
Dokle će ovo ovako?
Do Migrosa[thumbsup]