TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da kolega, jako slaba utjeha…he he !
[thumbsup]

Sva sreća da je to samo igra. U stvarnosti je plus (+), kako god mali, opet je plus [proud]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Čestitke Ivani kao najbolje plasiranoj dami!
Ja sam ćini mi se druga?

Čestitke Ivani kao najbolje plasiranoj dami! Ja sam ćini mi se druga?

Dušo draga, uvjeravam te, ti si prva dama po prinosu! [lol] [thumbsup]

La vita e bella!

Kristina:

Čestitke Ivani kao najbolje plasiranoj dami! Ja sam ćini mi se druga?

Dušo draga, uvjeravam te, ti si prva dama po prinosu! [lol] [thumbsup]

Kako vi to znate ?
Osobno jamcim da je Ivana 7 zensko ,ko sto znate ja stanujem kod nje………………………………..

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Da stanuješ kod sedam Ivana još bi ti se pridružio, ali ovako JOK! [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

Da stanuješ kod sedam Ivana još bi ti se pridružio, ali ovako JOK! [lol] [lol] [lol]

Kolega malo ozbiljnosti.Kolegica ima kucu na dva kata,stanujem u prizemlju.[angry]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Posejdon:

Kolega malo ozbiljnosti.Kolegica ima kucu na dva kata,stanujem u prizemlju.[angry]

A ti isto znaš lupit i ostat živ…kuća je kod Karlovca? Na to misliš?…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Opet u minus—baš me zanima broj pozitivnih investitora! Da li bi mogli malo izlistati top 10 najgorih dionica u 2008-oj godini? to me također zanima…….. [cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Tabelu molim! Mislim da sam napredovao.
Najviše su mi zviznule 2 dionice koje nemam u portfelju.[shocked]

Još jedino GERONIMO u pozitivi, naravno uz Agrokor.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Evo i tablice

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Kristina: ” Čestitke Ivani kao najbolje plasiranoj dami! Ja sam ćini mi se druga? ” Dušo draga, uvjeravam te, ti si prva dama po prinosu! [lol] [thumbsup]

Zašto Ivana nije dama?
Pa uvijek se galantno ponaša? meni baš djeluje kao prava dama! Uvrijedila vas je ili?

New Report

Close