TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo komparacije 2008 vs 2007[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ne sluti na dobro
[cry]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ne sluti na dobro [cry]

Lose, lose! imam dojam da mi je bolje da prestanem raditi analize i da fondovi prestanu davati izvjesca o -prinosu[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Malo komparacije 2008 vs 2007[thumbsup]

Eeeeeee, bila su to vremena…. [cool]

La vita e bella!

Bome su bila dooobra vremena, kad se samo sjetim…
Nisam mislio da cu ikad biti nostalgican i govoriti….eeee…koja su to vremena bila[lol]

Nisam mislio da cu ikad biti nostalgican i govoriti….eeee…koja su to vremena bila[lol]

Jedna od mojih boljih godina u investiranju i lani sam imao razloga biti oduševljen-jedan je LEDO!!![proud]
ova godina me neugodno iznenadili—bit će bolje, nadajmo se da je najgore prošlo………………….[cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

….

“Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis.”[wink]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Bome su se okoristili[lol]

Pa skoro svi smo bolji od CROBEX-a,ja zadovoljan 😀

I love this game

Slaba mi je utjeha to što imam manji minus od crobexa [cry]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Da kolega, jako slaba utjeha…he he !
[thumbsup]

New Report

Close