Ma tu sam kolega ! Zimski san je prošao ! Čini mi se da si lošiji od mene u siječnju ![lol] [lol]
Nadam se da ti je poslje ovih sniženja ostalo love za počastiti !! [smiley]
…ja se već uplašio za tebe…
…a jesi…bolji si…svaka čast…i to zadnji dan u mjesecu za 0,02%…
…sigurno si kupovao plivu samo da ne moraš platiti cugu…
…istina…na računu više nemam ništa…natrpao sam se po ovim cijenama…pa sad ako krene još dolje morat ću se i ja spuštat…nadam se da nisam donio pogrešnu odluku…
…a što se tiće cuge…uvijek imam toliko džeparca da mogu počastiti…zaslužio si…
…kao što ću i ja idući mjesec…
…čestitam…
…
dejavue, daj molim te objavljuj liste u exelu jer ovaj rar kod mene ne prolazi na niti jednom kompu…danke
Kako smo loše krenuli u ovu godinu—-zasad naše uzdanice u debelom minusu tek poneka zvijezda koja daje tračak svjetlosti!!! [cry]
Najveći pesimisti ovo nisu mogli očekivati-kako radiš tako ti se vrati! IDEMO DALJE[angry]
ja imam vistu i ovaj novi office, sve radi za 5, nikad problema
Meni je sa officeom 2000 radio lose i javljao greske al s 2007 radi dobro.
dejavue, daj molim te objavljuj liste u exelu jer ovaj rar kod mene ne prolazi na niti jednom kompu…danke
– kad su dokumenti u privitku s zelenim križićem uspijem odmah otvoriti,
– kad su dokumenti u privitku s ove tri knjige ili slovo B nemam šanše otvoriti, a sve sam klikala.
– samo ja ipak nemam pojma o kompjutorima, a vidim nisam jedina.
Pozdrav !
dowlodajte win.rar software free verziju sa neta. to je inače sofware za kompresiju i dekompresiju podataka.
tada ćete moćo otvoriti te dežavijeve fajlove.
ja ipak molim dejavue-a da stavlja kao i u 2007 xls-format jer to je standard na većini kompjutera. hvala
….
ja ipak molim dejavue-a da stavlja kao i u 2007 xls-format jer to je standard na većini kompjutera. hvala
win.rar odnosno win.zip je standard na vecini kompjutera.
EDIT
Ma ne ma ne ne ne i ne…nije me bilo par dana , dođem doma upalim komp. pogledam tablicu i uhvati me šok.
Moj prijatelj Zgubidan pao na predposljednje mjesto…..
Zgubi Zgubi …ipak na kraju marendu ću morati ja platiti….
p.s. Koja te dionica tako pokopala ?
@ Conan
Bo,imam ATPL ,KOEI i INGRU mozda je Montica prdnula a ni moja INGRA ne stoji dobro, ove ostale cekam jos malo..ma vecinu necu ni kupiti ..
@ Conan
Bo,imam ATPL ,KOEI i INGRU mozda je Montica prdnula a ni moja INGRA ne stoji dobro, ove ostale cekam jos malo..ma vecinu necu ni kupiti ..
A da , odabrao si dionice koje su najviše izgubile….uglavnom nisi pogriješio te je samo pitanje vremena kad češ se refati…..