Conan: ” Ne ne …na dvije prethodne tablice te istim zahljučnim danom od 26.01 na jednoj sam 177 a na drugoj 103 …nije mi više ništa jasno…. ” Trenutno si 133 po mom izračunu ali neka još netko izbaci tvoj rezultat pa da vidimo slaželi se
po mojoj tablici 161. sa -7.67% ??????
sampras:
”
Conan: ” Ne ne …na dvije prethodne tablice te istim zahljučnim danom od 26.01 na jednoj sam 177 a na drugoj 103 …nije mi više ništa jasno…. ” Trenutno si 133 po mom izračunu ali neka još netko izbaci tvoj rezultat pa da vidimo slaželi se
”
po mojoj tablici 161. sa -7.67% ??????
Je ovo je conanOB ja sam zamjenio imaju sličan nick
Conan:
”
Ne ne …na dvije prethodne tablice te istim zahljučnim danom od 26.01 na jednoj sam 177 a na drugoj 103 …nije mi više ništa jasno….
”
Nabildani,ljepo ti ide ……..mislim da si kratak..pice i marendu[smiley]
Nema nikakvih problema , dapače bit će mi drago da te mogu počastiti kad budeš prolazio kroz Poreč !
sto mislite jel su fond menageri pogledali tu tablicu pa nas sad namjerno malo[cry]
ja u minus dodatnih 2% i gore za 20ak mjesta na listi [lol].. jos samo da prestignem ribosanca[pray]
I na koliko si se približio? Koji sam uopće? Neće mi refreshat…
sto mislite jel su fond menageri pogledali tu tablicu pa nas sad namjerno malo[cry]
E baš, to fond manager Karoje sebi naštimava! Ali barem znamo da je Zgubi čoek iz naroda!
Aprimorac: ” Ivana gdje si se izgubila . Molim te javi se . Što misliš o mom favoritu .[kiss] ” – ja ti slabo pratim te bisere od dionica. – namjerno neću napisati koje, najprije se mora puno toga nakupovati po jeftinim cijenama. – samo pisanje o toj dionici odmah bi ti diglo cijenu same dionice, pa znaš i sam kakvi su ovi forumaši, odmah idu u dizanje cijene, jednostavno ne znaju kupovati jeftino, polako i neprimjetno. – a o toj dionici ti ipak najviše zna mala Sarica. Pozdrav !
Hvala Ivana !
To upravo i radim . Samo sam htio neka iskustva podjeliti s tobom , jer sam uočio da imaš ,osim ljepote , i dobar njuh za dobro ulaganje .[kiss][kiss][kiss]
Ali barem znamo da je Zgubi čoek iz naroda!
Prije bi rekao da je Zgubi fond menager, po prinosima.[lol]
Evo i moje tablice. Neke imam neke ne pa bumo videli. I pretpostavljam da se od 1.1.2008. gleda rast. Da li se dogovorilo što o pokalu mreicha i onih 50 kn? 1. BZJK 2. PTKM 3. ATPL 4. JDPL 5. KODT-P 6. ELKL 7. LRH 8. JDOS 9. DKVS 10. DIOK