ja bi uplatio na vjekin ziro..
Prije svega velike zahvale za enorman trud kolege Dejavue
1. PTKM
2. DDJH
3.KORF
4.KOEI
5.INA
6.VDKT
7.BLJE
8.JDPL
9. FNVC
10.JMNC
Evo moga bisera i ostalih 9 dionica koje će možda ostvariti rast u narednoj godini
kolega dejavue svaka cast, slazem se sa svime
nego jel’ ovo je zacetak OTC trziste fjucrsa/ spred betinga u Hrvata [wink]
ja bi uplatio na vjekin ziro..
ako se Vjeko slaže, nek objavi broj tekućeg (nije oporeziv)…
Ja bi predlozio sljedece :
Uplate na moj ziro-racun. Po uplatama cu odobravati i portfelje koji sudjeluju u igri.
Uplata sa imenom usera za koji se uplacuje je potvrda uplate_a moze i potvrda o uplati na mail.
Uplata 50 kuna recimo.
Fond nagrada 80% od uplata
50% prvi
20% drugi
10% treci
20% novaca za pehare za prva tri i dio troskova okupljanja za dodjelu?
Novac prvi radni dan uplacujem u fond koji najvise korisnika napise ispod portfelja. tamo novac stoji do kraja godine.
slažem se ovim… evo ja predlažem 1. ilirika JIE ili Prospectus JIE. Da li da počnemo već uplaćivati?
Može Dejavue, ja sam za kompromis, onda da se prva tri nagrađuju [proud]
Ja predlažem da se klonite novaca i novčanih nagrada, jer to nema smisla niti je zakonito jer to bi onda bila nagradna igra a za to postoje zakoni. Neka bude kao i ove godine, tako je najpravednije. Novce bolje darujte u humanitarne svrhe
I ja sam za Dejavue prijedlog[thumbsup]
Ja predlažem da se klonite novaca i novčanih nagrada, jer to nema smisla niti je zakonito jer to bi onda bila nagradna igra a za to postoje zakoni. Neka bude kao i ove godine, tako je najpravednije. Novce bolje darujte u humanitarne svrhe
Slažem se, a ako se odlučite ipak za igru, predležam uplatu na moj tekući račun (ne ni Dejavue ni Vjeko) te obećajem da ću uplatiti u fond koji navedete na dnu posta. Hvala![pray]
meni svejedno.. nismo valjda tu zbog novaca[cool][wink]
hehe, onda je nećemo nazvati nagradna igra, a sa novcem možemo uzeti koju dionicu i pokloniti najboljem, otom potom… a možemo i odma staviti u neki fond, prijedlog Savage. Ja sam za to.