Ajde Conan ne sexx,pusti ti zeljeznog, covjek igra za lovu za razliku od tebe
meni isto ne radi kak spada…rangiranje ne odgovara stvarnom stanju…ima gdje su oni s minusom ispred ovih s plusom…[huh]
samo sortiraš po koloni PRINOS i bit će ti dobro (data-sort)
tenkista:
”
Kaj je danas s tabelom. Nije valjda kolegu Dejavua kap![embarass]
”
Mora da ti je danas neka dionica išla dobro gore kad čekaš tako današnju tablicu…
Ajde ajde dobar si ….mislim bolji od Zgubidana10 ….[proud]
Veliki misici mali mozak…….Klasicni kompleksaš[lol] KRAJ RASPRAVE.
Ma kakva je ovo tabela ispred mene oni s većim minusom iza mene sa manjim, meni ništa nije jasno.
Ako može netko da pojasni.
selektiraj sve stupce , klikni Data/sort – by “prinos” …. i to bi trebalo riještiti problem … [proud]
Nije mi jasno što ste zapeli svaki put za novu tablicu.
Pa svaki put kad se ponovo pokrene excelica, enabla se automatski refresh i automatski se učitaju podaci za tekući datum. CTRL+A i sortira se samo.
Čemu korist svaki dan od nove?
….
Conan:
”
tenkista:
”
Kaj je danas s tabelom. Nije valjda kolegu Dejavua kap![embarass]
”
Mora da ti je danas neka dionica išla dobro gore kad čekaš tako današnju tablicu…
Ajde ajde dobar si ….mislim bolji od Zgubidana10 ….[proud]
”
Veliki misici mali mozak…….Klasicni kompleksaš[lol] KRAJ RASPRAVE.
Ajde ajde dobar si više nisi zadnji !!!![lol]
sampras:
”
Ma kakva je ovo tabela ispred mene oni s većim minusom iza mene sa manjim, meni ništa nije jasno.
Ako može netko da pojasni.
”
selektiraj sve stupce , klikni Data/sort – by “prinos” …. i to bi trebalo riještiti problem … [proud]
Hvala [thumbsup]
ne znam kak je ostalima, ali ja čim otvorim tablicu ona mi se zgasi??? Jel netko ima sličnih problema?[undecid]
ne znam kak je ostalima, ali ja čim otvorim tablicu ona mi se zgasi??? Jel netko ima sličnih problema?[undecid]
Ne , meni radi bezprijekorno….
jel’ izađe iz excela ?