Tomislav Vuić nakon 18 godina karijeru će nastaviti izvan Erstea, no gdje – nije poznato

Naslovnica Forum Komentari članaka Tomislav Vuić nakon 18 godina karijeru će nastaviti izvan Erstea, no gdje – nije poznato

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

domaći izdajnici i kvislinzi su nas isporučili austrijsko-talijansko-ugarskim okupatorima nakon što su nas ti isti uništavali cijelu povijest.

u kini i bivšoj jugi bi svi dobili kratki postupak na stadionu .a i rusija ide u tom smjeru .

jedini racionalan korak je nacionalizacija banaka i ograničenje stranog vlasništva. agresivni liberalni kapitalizam stvara kontraefekt koji sve ozbiljne države počinju primjenjivati ili već primjenjuju.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Ma boli me papak za njega i njegovu biografiju,za mene nista interesatno i na polju danasnje ekonomije,mozda znacio je puno za Erste banku i to je sve,ali za na koje zanima trziste novca za sada ne bitan clanak

kad bi njemci pisali o svakom svom zamjeniku presjedniku uprave bilo koje tvrtke,bila bi stranica financija puna takvih,za mene je vazno samo ono jedno investiranje u tvrtke i pozitivno izvjesce,dividenda,a za ostalo me se fucka.

Davno sam sa grupom McKinseya bio u ZABI, HTu, Plivi i jos par firmi da vidimo da li u Hr ima trziste za McKinsey. Tada (krajem 90tih) smo ustanovili da u Hr nema trzista. Uprava ZABAe nas se posebno dojmila – u Hr ne trebate nista znati o bankarstvu i financijama da bi bili u upravi banke.

Erste grupa je identicna ZABAi. Vuic niti zna pravo (od Zuris&Partneri) je pobjegao jer je zbog golemih propusta bio zamalo izbacen iz komre (Engl. disbarement). U Ersteu je bio politican i podmukao, no vjerojatno najinteligentniji medju clanovima uprave koja je potkapacitirana u svemu.
Hr bankarstvo tolerira takve karaktere i neprofesionalce vec dugi niz godina. Fenomen ako mene pitate.

BigBoffin

New Report

Close