Tomašić prozvala Linića zbog terora među ugostiteljima

Naslovnica Forum Komentari članaka Tomašić prozvala Linića zbog terora među ugostiteljima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

svaka čast gđi. Tomašić ,jedna je od rijetkih koje zanima hrvatski narod, a ne glumatanje pred kamerama

Lako je njoj sa 7.000,00 eura prosipat demagogiju. A sto se nije odrekla jednog dijela svojih primanja za pomoc socijalno ugrozenim slojevima drustva? Svi su u principu za “malog covjeka”, samo molim, ne iz mog dzepa!

Ruža hrvatska 🙂

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Viewer, dosta demagogije.

Hrvatski san. Sa zavrsenom osnovnom skolom i cinom pomocnog policajca dogurati do uglednog EU zastupnika sa primanjima od 7.000,00 eura.
Bravo!


Hrvatski san. Sa zavrsenom osnovnom skolom i cinom pomocnog policajca dogurati do uglednog EU zastupnika sa primanjima od 7.000,00 eura.
Bravo!

A čuj pa nije sa sama izabrala.

Izabrao ju je narod ako se ne varam i to sa najslabijim odazivom za ikoji izbor ikada.

Kako kriviti nju što je uzela priliku?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Pa jel se vi pravite grbavi ili?

Viewer, misliš li da treba imati fakultet da bi se bilo EU zastupnik. Diploma košta cca 2.000 eur. Tvoj idol tito je bio bravar. Što se tiče financiranja, pretpostavljam da si ti još jedan od poreznih ovisnika, a ne obveznika.

Domach1984, da je odaziv bio bolji dobila bi i više glasova nego li je dobila. Pa ona je dobila daleko najviše glasova na tim izborima. Kakva krivnja? Treba kriviti narod što je tako lakomislen i oikofoban.

Ovo je komunistički postupak utjerivanja kazni od ugostitelja kako bi se napunio proračun. Ugostitelji su stjerani u kut jer moraju čim prije platiti kaznu bez obzira na utemeljenost optužbe jer MORAJU nastaviti raditi dok traje sezona pa će platiti kaznu i pokušati se održati na životu.
Komunisti su ljuti jer su smanjili PDV na ugostiteljske usluge sa 25% na 10% i sada shvaćaju da će u sezoni uprihoditi 7 – 10 mlrd manje poreza u proračun pa sada muče koga stignu.

New Report

Close