Ovo u 6 ujutro mi je genijalno….Totalna posvećenost poslu-..pa, tko može – taj je pravi partner!
Nažalost nije sve crno-bijelo. Ne želim opravdavati ljude koji potkopavaju sastanke ali čisto sumnjam da na sastanak u 6 ujutro mogu doći roditelji koji djecu ostave u vrtiću pa se nakon toga voze još 45 minuta do posla. Svaka čast poljoprivednicima ali njihovo mjesto rada je tamo gdje žive a djecu, ako ih šalju/voze u vrtić, to rade nakon prvog kruga posla. (50% radnog vremena radim od kuće, 50% na radnom mjestu do kojeg imam pola sata i samo u iznimnim situacijama tražim od radnika da se nacrtaju prije 7:30. Ako njima odgovara dolaziti ranije na posao – slobodno ali da to zahtjevam od njih…)
Drill za lijene državne službenike-neprocjenjivo! Tomislav, svojim kvalitetama, dokazuje da može biti član svake vlade!
Nije preseravanje. Tako se radi u državama U KOJIMA TREBA ZAPETI u radu i popraviti
ono -što ne valja……
ZAPEO SE… preseravati..
Radim u svojoj firmi svaki dan od 6 sati, nekad i malo ranije dođem. Volim si napraviti kavu, pročitati nešto ili se samo pripremiti prije nego stignu ostale radne kolege oko 6.30.
Meni/nama je to sasvim normalno.
kad se radi na nekoj traci onda može od 0-24h. u svim normalnim državama se administrativni poslovi rade od 8 ili 9h. em se štedi energija em se kava pije kod kuće a ne na poslu i td. itd. o produktivnosti su napravljeni milioni studija i naučnih radova. te uravnilovke su iz prošlog sistema.
koliko sam ja shvatio, glavni razlog je taj što su se mnogi opravdavali da u 7 ili 8 sati imaju redovno druge obveze pa da nikako ne mogu doći na sastanke oko 7-8 ili kasnije. u 6 sati nitko nema nikakve sastanke niti opravdanja im ga je ministar fino stavio