Todorićeva Agrolaguna otvara kompleks vrijedan 35 mil. kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorićeva Agrolaguna otvara kompleks vrijedan 35 mil. kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ivan Todorić: Četiri godine samoće

http://ideamislinavas.blogspot.com/

oni kao i kukuriku razmišljaju.
to je način rješenja…čekaj i samo će se riješiti!

Da li je to sin koji potkrada oca i seta manekenku?

BigBoffin

todorić sa cijelokupnom svojom proizvodnjom je manji nego sama vinarija tikveš iz makedonije.

cijene koje ima u maloprodaji -konzumu nisu uopće konkurentne u usporedbi vrijednost za novac.

elementarni princip proizvodnje vina u svijetu je ime proizvođača (zato ulaze poznate face u proizvodnju ) ili apelacija-položaj koji je posebno vrijedan.
A šta DA IH POKRADU??????
Pa odavde želi pobjeć svako normalan, ako može!!
od svih vina u hrvatskoj jedino plavac mali na pelješcu ima apelaciju a sve ostalo je za lokalnu potrošnju i nije konkurentno vani.

uostalom ako ste ikad prelistali neku vinsku enciklopediju primjetit ćete da
hrvatska kao relevantan proizvođač ne postoji na vinskoj karti svijeta.ni kvalitetom,ni prodajom ni cijenom.

Ljudi nisu svjesni koliko je veliki i mocan hrvatski vinarski lobi u Napa Valley. Imali su donedavno i svog zastupnika u Congressu, George Radanovich. Etiketa na kojoj pise Grgich ce ti otvoriti vrata svake maloprodaje. Interesantno je da oni nikada znacajnije nisu investirali u Hrvatsku.
[/quote]

ako pogledaš cijeli njihov portfelj u svim dijelovima koncerna najkompliciraniji proizvod koji oni proizvode je sladoled king.
bio bih sretan kad bi kao turski tajkuni doveli ozbiljne proizvodne projekte kao aute,kamione,televizore ,it sektor a ne bavili se samo prostoproširenom poljoprivrednom proizvodnjom .

sad će netko reći cijene hrane rastu u svijetu,ali ja koliko vidim cijene hranu u supermarketima u italiji i njemačkoj su niže nego kod nas u prosjeku 10-20 %. i zato je za agrokor sinequanone da preuzmu merkator i probaju zadržati kartel u 4 države balkana kroz maloprodaju ali neminovno im slijedi lagana propast jer su skupi a nekvalitetni.

i zato nemaju respekt kao veliki koncern ali imaju respekt kako su uspjeli podjarmiti cijelu državu od 4 milijun stanovnika.

Baš gledam šta sam danas kupio a njegove je proizvodnje…grill kobasice od Pika,tubu majoneze, deset dkg šunke PiK,litra mineralne….mislim da je danas teško naći domaćinstvo a da ne konzumira neki njegov proizvod. Tip sve drži. Takve koncentracije nema na svijetu

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close