Todorić: Želim da Agrokor opstane kakvim sam ga ja stvorio

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić: Želim da Agrokor opstane kakvim sam ga ja stvorio

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

smokvica naša slatka, kak’ se on nama brine

Javio se i ovaj Remetinečki državljanin sa svojim bisernim savjetima. U prosjeku je svake godine pravio milijardu kuna novog duga a sad pametuje. Da su mome susjedu seljaku čika Jozi dali sve to što je on dobio od države na pladnju za 0 kuna, sada bi čika Joza koji ima 4 razreda osnovne škole bio vlasnik i Kauflanda i Lidla a ovaj megaloman je u svojoj pohlepi izgubio i ono što je dobio i još 40-50 milijardi kuna duga nakupio. Kakva li strašna poduzetnika i menadžera ala Kutle dok je svojevremeno kutlačom grabio firmu za firmom a sada se po Bosni skriva.

pitaj dionicare ledo, jamnice, i svih tvojih “perjanica” sto misle o tebi i tvojim poslovnim dosezima

Nakon te izjave Todorića banke su naručili novi novac za kreditiranje od matičnih banaka.

Dobavljači pohrlili s gratis robom. Čak ni prijevoz robe ne ulazi u cijenu proizvoda.

Ono K zapravo je oznaka za KARItas.

Nakon sto je ovaj “poduzetnik” poharao drzavu ove smo godine imali najveci mortalitet od kada postojimo. Ne smije se niti izreci javno koliko je vise ljudi umrlo nego prosle godine u prva 3 mjeseca. Od razdjelnika, hladnih stanova, malim mirovina, pothranhenosti i nedosratka adekvatne zdravscene skrbi imali smo pomor umirovljenika. Kao u predindustrijskom razdoblju umirovljenici umirali od studeni, gladi i bolesti. Nekolicina ” poduzetnika” je jednostavno unistavala drzavu, a pri tome je bila nesposobna za proizvesti bilo kakvu dodanu vrijednost. U isto vrijeme nekolicina ” poduzetnika” i ” filozofa” koji ulazu tudje novce prikazujuci se kao da su to njihovi novci optuzuju drustvo za ” drustvenu zlovolju ” koja je kriva za propadanje drzave .

Status Quo: Roll Over Lay Down

Škegro i bulumenta sumnjivih kompetencija svesrdno rade da se gazdina želja i ispuni! I bit će tako uz pomoć Knightheada! A gazda još uvijek na slobodi!? Neprocjenjivo!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close