Todorić: ‘Na burzi je 3000 kuhara, a mi za naše hotele nismo uspjeli nijednog dobiti’

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić: ‘Na burzi je 3000 kuhara, a mi za naše hotele nismo uspjeli nijednog dobiti’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

da je prave i pravne države, svima je jasno u kojeg bi se ti kuhara prehranjivao

Pero 7 kako ti nije neugodno!!! Koliko te plačaju iz središnjice… Srećom bliži se 18. lipanj pa ti propagiraj svoje do mile volje.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Interesantno je kako je puno kolega na forumu napalo Domoljuba koji zapošljava 40.000 radnika a nisu napali 3.000 kuhara koji sišu Državne Jasle ne radeći ništa .

U Hrvatskoj od 3.000.000 radno sposobnih zaposleno je svega 1.300.000 , a na burzi (navodno nezaposleno) je 250.000.

Nagradno pitanje : šta radi 1.450.000 radno sposobnih ?

Valjda vam je jasno zašto su svi napali Domoljubnu Vladu i ministra Zlatana Hasanbegovića kada je poćeo provoditi Reforme uzimajući apanaže grebatorima.

Prije bih rekao da ti sisaš državne jasle na temelju lažnog invaliditeta. Treba poslati reviziju da te ponovno pregledaju, ali neku neovisnu stranu.

Jedan moj prijatelj imao je pod sobom oko 250 milijuna kuna prometa za jednu od Agrokor firmi. Digao je rezultat na godisnjoj razini za 10%, dakle 25 milijuna kuna i dobio bonus od 2500 kuna za tu godinu.

Agrokor.

jelte, a kako je to postigao, uvezo ili preradio pa prepakirao zdravstveno upitni repromaterijal ili robu “made in džibuti” ili je uštedio na obaveznim i NE plačenim prekovremenima ili na otkazima i zapošljavanjem studenata za 15 kn po satu ili pak ucjenama proizvođačima i distributerima da spuste cijenu

…jedno je sigurno, za tih njegovih 10% je netko gadno nahebao

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Usporedite plaće jednog radnika trgovca npr. u Lidlu i u Konzumu. Kako to da Lidl nema problema sa pronalaženjem radnika? Ti bi jašio po leđima radnika sve dane u tjednu za minimalac. Uvezi Kineze, Sirijce, Afganistance možda njih uspiješ zajašiti .

Usporedi cijenu kapitala za jedan Lidl i Konzum. Sijeci me ako je razlika u kamatama manja od 5% godišnje. Usporedi cijenu nabave za Lidl i Konzum kada prvi nabavlja 10 puta više robe. Tu se može dobiti i dobrih 10% ako ne i više. Na kraju gdje bi završio Konzum da kao npr. Interspar posluje od 10 godina u minusu? Zašto se nitko ne ljuti na Končara jer ne posluje kao Siemens?

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

. Uvezi Kineze, Sirijce, Afganistance možda njih uspiješ zajašiti .
pazi sto si zelis

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Baš danas sam jednom manageru rekao da si može zaboravit produktivnost ako počnemo uvozit radnu snagu, ali na tome se radi kuka se kako nemaju ljude da mogu dignut kvote za uvoz, pa ne samo da je kristalno jasno nego je to živa istina iz prve ruke.

Nagradno pitanje: Koliko bi Norvežana, Danaca, Šveđana, Nijemaca itd. radilo 250 sati za 4000 kuna npr. u sezoni, sobarice za 3000 i čistačice za 2700 to neću ni pitat.

Ne bi nitko radio. Ovo ne podsjeća na jednu koja bi htjela a da joj ne uđe.
Tako bi i Toda i ekipa,da im netko rinta pon-ned po 13-14h dnevno a jos da sam plati smjestaj i hranu.
Ovakvi ljudi nemaju morala.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

ajde vi koji moralizirate,recite koliko vi placate radnike ????
i koliko biste ih placali kada bi mogli naci jeftinijeg radnika ?

. Uvezi Kineze, Sirijce, Afganistance možda njih uspiješ zajašiti .
pazi sto si zelis
[/quote]

pa sirijci su fin svijet, puno su pristojniji i civiliziraniji od mnogih naših građana. to zna svatko tko je ikad bio tamo.
sposobni su i marljivi, bliski su nam po mentalitetu i samo neobrazovani seljačić može ih staviti u isti koš sa afganistancima i kinezima sa kojima nemaju apsolutno dodirnih točaka.
ali, tko neće sirijce, dobit će kineze, a to je sasvim druga kultura, dok sirijci žive poput nas, osim što manje kradu i moralniji su, više poštuju starije i životinje.

a što se tiče teme, ponudi 20.000 kuna mjesečno i bit će kuhara kao u priči jer toliko im plaćaju restorani na obali. neto, naravno, ne brutto.

...povijest se ponavlja...

koliko nudis todo?

New Report

Close