Sta vrijedi i da objavi radne uvjete kad ih se nece pridrzavat i ne moze mu nitko nista, zato ce u buduce sve teze pronalaziti radnu snagu(robove) sad ljudi imaju priliku lakse doci do posla u EU.
Prošlo je vrijeme jeftinog rada gos. Todoriću. Ode ti sva kvalitetnija radna snaga u Njemačku a trgovci u Lidl, Kaufland. Usporedite plaće jednog radnika trgovca npr. u Lidlu i u Konzumu. Kako to da Lidl nema problema sa pronalaženjem radnika? Ti bi jašio po leđima radnika sve dane u tjednu za minimalac. Uvezi Kineze, Sirijce, Afganistance možda njih uspiješ zajašiti .
Todoriću ljudino!!!
Danas su kuhari -gospoda…a i ostale struke. Neću nikakva imena spominjati…
Mlada žena xy iz našeg kraja, završila je Filozofski fakultet, smjer -. idimi dođimi…
Naravno, posla nema..
U slobodno vrijeme obožava peći kolače..pa je odlučila završiti jednu od LOKALNIH
poslovnih školica za zvanje slastičar….u Zagrebu kod gospoje P.
Danas- radi kao slastičar u PRESTIŽNOM HOTELU U ISTRI……
Kako reče…Umorna sam , ali na kraju radnog dana….znam da sam napravila dobar posao…. !
/ i plaća je vjerojatno takva/.
Evo, cura je uspjela premostiti nezaposlenost…..i radi ono što voli! iI za to joj plaćaju…
Ista je situacija s kuharima….SAMO, kod nas je zvanje kuhar – SELJAČKO…Ono, kuhačom
vrtiš po inox loncima , i baviš se zeljem i grahom…?
Ma, mi smo kao društvo krivi- jer se ne znamo presložiti..
Prica se da mu je u zadnje vrijeme otislo 1000 ljudi.
Jos bolje za njega jer ce ostali preuzeti i taj dio posla za iste novce
i u mom Konzumu tu hrpa hladne pivčuge…
a ljudi žedni ispred, nijednom piva u ruci, i? 🙁
Plati, Ivice, plati…
pa će ih svih 3000 doći raditi u 1 tvoj hotel ako treba…
nisi ponudio dovoljno, tržište, ne? 😛
Treba donit zakon i dati policiji ovlasti da sve te neradnike hapsi i odmah odvodi u K-radne logore.
Jedan moj prijatelj imao je pod sobom oko 250 milijuna kuna prometa za jednu od Agrokor firmi. Digao je rezultat na godisnjoj razini za 10%, dakle 25 milijuna kuna i dobio bonus od 2500 kuna za tu godinu.
Agrokor.
… Digao je rezultat na godisnjoj razini za 10%, dakle 25 milijuna kuna i dobio bonus od 2500 kuna za tu godinu.
Todoriću ljudino. Čovik si i gotovo.
Interesantno je kako je puno kolega na forumu napalo Domoljuba koji zapošljava 40.000 radnika a nisu napali 3.000 kuhara koji sišu Državne Jasle ne radeći ništa .
U Hrvatskoj od 3.000.000 radno sposobnih zaposleno je svega 1.300.000 , a na burzi (navodno nezaposleno) je 250.000.
Nagradno pitanje : šta radi 1.450.000 radno sposobnih ?
Valjda vam je jasno zašto su svi napali Domoljubnu Vladu i ministra Zlatana Hasanbegovića kada je poćeo provoditi Reforme uzimajući apanaže grebatorima.
KONACNO !!! dolazi narodu iz dupeta u glavu