Nakon što si priznao da nitko ne želi raditi za tebe imaćeš ih još manje.
mogao bi otići u minus tj da ti odu i ovi koji su trenutno kod tebe
Plati ih pa će raditi. Lijepo si rekao da treba povećati plaće da bi se povećala potrošnja, ali tvoji radnici to još nisu osjetili a rade kao mravi da bi se ti bogatio. Sramota.
Gospodine Todoriću. Ti koji ne žele radit za Vas su protuhrvatski elementi kojima je jedini cilj potkopavanje mile nam domovine. Velika bi mi bila čast raditi za Vas jer Vama su radnici uvijek bili ispred profita makar i bez plaće,a kamoli za velikodušne plaće i bonuse koje širokogrudno dijelite svojim zaposlenicima.
Ja sam imala problem sa sezonskom radnom snagom samo prvih mjesec dana. …
NIkad više poslije toga…
Zarekla sam se – da ću – ako slučajno bude problema …sama iz burze izvući ŽENE- platiti
mentora da ih nauči- i dobiti ću fenomenalnu radnu snagu- friško osposobljenu- koja će
raditi bez greške!
To morate i Vi napraviti. Platiti smještaj, hranu, školovanje …SVE. Onda ćete imati ljudi ko u priči.
Utješni zaključak : ZA 10 KUHARA . – to je simboličan trošak u odnosu na učinak i cilj !
Objavi javno koje radne uvjete nudiš pa će ti se ljudi sami javiti, ovo je čisti lažovski i propagandistički članak.
….To morate i Vi napraviti. Platiti smještaj, hranu, školovanje …SVE. Onda ćete imati ljudi ko u priči.
Ti nikada neces biti gospodin Todoric. On im je mislio naplatit smjestaj i hranu,a placu im dati u najjacoj svjetskoj valuti K-bonovima.
Neka prouči i Todorić a i ti koje on poziva na proučavanje zašto takve probleme nemaju ugostitelji ,građevinari, medicinske ustanove i ostali poslodavci u uređenim EU zemljama.
Naprotiv oni mogu birati kome će ponuditi bolju budućnost ( normalan posao i plaću).
Todoriću ti i tvoja ergela lopovska napiši javno “KOLIKU PLAČU NUDIŠ I KOJE RADNO VRIJEME TI KUHARA” smeće jedno tebi se neće više javiti niti onaj koji kopa po kontenjerima jer čovjek bar ima radno vrijeme ako ništa drugo.
Evo kad se toliko hvali želimo svi neka objavi detaljne i točne uvjete rada i plaću. Da vidimo zašto se tebi jadniku nitko ne javlja, jer kao da ne znamo da su tvoje plaće najniže u tim sektorima, izrabljivanje ljudi je postalo normalno.