Todorić na blogu: Otetu privatnu imovinu dali su u ruke krimimalaca, uskoro ću objaviti nove dokaze

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić na blogu: Otetu privatnu imovinu dali su u ruke krimimalaca, uskoro ću objaviti nove dokaze

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

??? PA sunce ti jeb…em, zašto objavljujete komentare ovog kriminalca? Ne razumijem?

strvinari su osigurali ne samo dvostrukom vrijednošću hipoteke i prvenstvom naplate ( već su zaradili ogroman novac kroz isplatu 286 milijuna eura za obveznice koje su platili 60 milijuna)

Nastavak sage o peseku (čuki) g.Todorića:
Još uvijek nije razriješeno pravno pitanje oko valjanosti punomoći (koja je navodno izdana jednom odvjetničkom vježbeniku) za zastupanje rečenog peseka (čuke) niti je za sada pokrenut postupak imenovanja njegovog eventualnog skrbnika.
Obzirom na tui takovu zavrzlamu, kao i na činjenicu da je rečeni pesek (čuko) navodno iskoristio trenutnu nepažnju čuvara i da se je išuljao kroz dvoršna vrata iz Kulmerovih dvora u nepoznatom smjeru, otvara se još jedno prevažno pitanje dali se taj pesek (čuko) još uvijek može tretirati kao pokretna imovina g.Todorića, i kako će se njegova nabavna vrijednost sada i ubuduće prikazivati u poslovnim knjigama.

***kak su mu oteli njegovu privatnu imovinu kad je on osobno na televiziji rekao da sve što ima na tadašnji dan poklanja hrvatskom narodu

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Todex je samo slika kako manje vise sve u HR funkcionira, i poruka mladima, da ne gube ni sekunde u ovoj mocvari… ova drzava je mulj i zivo blato, i mozes samo cekati dok te ne usise do glave.

Kako su sigurni da baš Ivek piše……………
Osim toga uzeja je rusima lovu ……… moga bi to biti njemu najveći problem.

DAJ PET !!!


Kako su sigurni da baš Ivek piše……………
Osim toga uzeja je rusima lovu ……… moga bi to biti njemu najveći problem.

U pravu si. Nase pravosude, koje je prakticno pustilo da pobjegne, nije mu nikakav problem ali Rusi su veci. Kad netko vidi, niti mu dokumenti oduzeti, nista… pa taj like je znao tjednima sto ce biti. Pocistio lovu i cao.

New Report

Close