Todorić gradi šest solarnih elektrana, uložit će 15 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić gradi šest solarnih elektrana, uložit će 15 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

super ..odusevljen sam..a ponedjeljak smanjenje place..bas sam sretan zbog toga

gramziljivac i tu je stavio svoje šape, cijelu je kvotu na nivou države potrošio, da ne bi neka sirotinja negdje nešto na svom krovu zaradila. [emo_mrgud]

da je to sigurno ulaganje, sigurno bi se pojavili investitori brži, pametniji i sposobniji od todorića.

no sigurno je samo ako todorić ulaže, da netko drugi krene ulagat, promijenili bi pravila upol investicije i nekog ostavili u nebranom grožđu, sa sigurnim gubitkom, kao što su uradili tisuću puta dosad, a najnoviji primjer je ova bijeda što rade s ukidanjem poticaja stambenim štedionicama.

todorić je definitno postao simbol nečasnog protežiranja kvazi-privatnika od strane neokomunista-“samoupravljača” iz hdz-a i sdp-a.

toliko mi je odvratan da na polici u dućanu trošim dodatno vrijeme kako greškom ne bi kupio neki agrokorov proizvod.

osi, radi se o tome da je guzonja proširio svoje pipke na solarni sektor, i popasao ograničenu kvotu na koju su računali mali poduzetnici. Pola države je njegovo i još zayebava koga stigne.

http://www.hrote.hr/default.aspx?id=190

tramell je u pravu, a što je najgore, ako znate kako to funkcionira, svaki građanin Hrvatske koji plaća struju plaćati će Todi povrat investicije svaki mjesec.
Pogledajte na računima za struju, stavka naknade za obnovljive izvore energije, ili tako nešto.

Odatle HEP ‘plaća’proizvođačima. U biti, narod plaća a ne HEP.

Sistem je nakaradan.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

mogli ste i sami sudjelovati .

ALI NE, bolje je s r a t i nego raditi .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Problem je sto su kvote premale…
Mnogi ljudi cekaju, s gotovim papirima i onda iznenadenje…kvote su popunjene, zato jel su premale…
Dode jedan takav jaki igrac i sve uzme, dobro po pisanju izgleda nekih cca 8 MW, ali tko zna pravu istinu???
Znam da su se samo decki s jednog foruma cudili, kak je vec sve popunjeno za 2013…eto im odgovora, a i meni…
Ja tek mastam o svemu, ali off grid mi se cini postem, kolko kupim toliko imam, a usputno smanjujem racun…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Nije problem Toda, nego strani investitori koji još inzistiraju da i oprema bude uvozna (iz njhovih domicilnih zemalja)…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Jos jedno veliko hvala nasem spasitelju i Bogu svemogucem Ivici blazenom Todoricu.Samo naprijed gospodine Ivica Vi ste nasa nada i zvijezda vodilja. Dok je ljudi poput Vas jos K-rvatska ni propala.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nisam impresionirana. Nema područja gdje se nije postavio ko lešinar.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close