TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma nema šanse kolega spiderman.Gotovo sve ispostave su gotove ukuljučujući i TNSA na Škrljevu.Ostaje raditi samo granica.Kao što sam rekao nema poslova, a i da ih ima nema ih tko odraditi. Tajči je u
"pohodima" za novim (starim) komitentima, predočava mogućnosti koje su nemoguće, ali ja shvaćam i nju. Mora se boriti (kao i Jaca), do zadnjeg daha, jer će i ona dobiti "pedalu", ako ne bude posla. Nakon svih proteklih i dandanašnjih događanja, ostala je gorčina, tuga i žaljenje za nekadašnju TNSA, za kolege, za koje smo vjerovali da nam neće izdati, a ipak su to učinili.

bosančeros, ti neznaš razliku između izbačenog i dobrovoljnog otkaza ,nakon što su svi pokušaji propali.i ako se dobro sjećaš u transadriji nije bilo baš puno mladolikih ,već otkad,a glavni sexisti ( u svim smjerovima ) su i dalje u Transadriji.uostalom uopće se ne pljuje po bivšim kolegama,oni zaista nisu imali kuda i nitko nije kamikaza da bi tamo ostao 8 mjeseci bez plaće a da je imao priliku bilo gdje otići.uostalom bosančeros,ovo vam ne čitaju bivši komitenti ,tako da nemoraš prosipati demagogiju.uostalom,neki su vam već dali još jednu šansu,ali uzalud,kad jednostavno nema kadrova.a o sposobnosti vašoj ,govoriti mogu samo brojke ,kao i u svim ostalim normalnim firmama.znači kad podvučete crtu ima li i na prihodovnoj crti nešto ? ili nedaj bože saldu ?i sad ste u biti u tuđim prostorima,jer sad ste kao drugi poslovni subjekt,onda bi trebali i imati svoje prostore,opremu…itd.no to je sve bezpredmetno im zanimljivo,sjedite u našim prostorima,dugujete svima,a sad "zarađujete" samo za sebe ,no neka vas.vama može samo politika pomoći,ništa drugo,iako mi je iskerno ,ljudski žao,poslije previše godina i truda

nar10

tino i nipponmaru,sve nam je jasno….

nar10

Kakvo mlaćenje prazne slame…
Kome nije jasno što je od TNSA ostalo nek se nađe sa mnom u Phanasu kad mugod odgovara pa ću mu sve ukratko objasniti.. možda sretnemo i nešto bivšeg menađementa pa i oni s nama podijele viziju.

Nema od toga ništa, nikakvi novi živi i svježi voditelji poslovnica, nikakvi iskusni kadrovi.
Svatko tko je imao nešto kvalitete i mogućnosti je otišao još 2010.g., komitenti su odletili u nove špedicije.
0, nada, ništa, jedno veliko NULA, zaboravite na TNSA, ta nekad velika firma je gotova, mrtva.
Opletite me ocjenom koju smatrate shodnom, ovo govorim iz OSOBNOG iskustva, i ja sam godinama gubio živce po graničnim pjelazima, raznim poslovnicama, luci, lukobranu…

Evo jedne lijepe vijesti koja nam dolazi iz Šibenka:

Županijska komora Šibensko-kninske županije je 15.prosinca o.g. dodijelila Zlatne plakete gospodarstvenicima s tog područja za najuspješnije poslovanje u 2010. godini. Kao najuspješnije srednje poduzeće nagrađena je Luka Šibenik d.o.o.
Posebno je ponosan bio i direktor Luke Šibenik Davor Škugor koji je nagradu posvetio svim radnicima te tvrtke.
Ovo su ostvarili svi radnici, svojim trudom, odricanjem i zalaganjem. Žao mi je što svi nisu mogli biti ovdje danas, ali oni su doveli Luku gdje je ona sada – naglasio je Škugor

Nekad davno je i TNSA dobivala razne nagrade, Zlatne kune i palme i sl., a danas? Ono

A zamislite kolega Dionis kako bi to izgledalo da se, kojim slučajem, uspjelo u instaliranju Tonžetića na čelo Luke Šibenik. Vjerojatno slično kao u Transadriji pred 3 godine kada je uprava zbog mjera štednje ukinula jubilarne nagrade. Istu, odnosno veću lovu je, međutim, podijelila međusobno, po osnovi bonusa za uspješno poslovanje i to u razdoblju kada se početak krize poslovanja debelo nazirao. Naravno, sve uz blagoslov Račića i ostalih članova N.O.. Doista bili su to nezaboravni dani, nevjerojatnih poteza Transadrijinih vlastodržaca koji i nisu mogli rezultirati drugim, no propašću firme.

Da li su sad Racic i onaj iz Sibenika opet u kombinaciji sa bivsim prijateljima (Kljucericekom, Petkovicem i ostalima) ili su jos uvijek na suprotnim stranama?

Tino70, iako je ovaj forum TNSA već odavno zamro, primjećujem da uvijek nakon tvojih britkih kritika i strastvenih komentara na temu TNSA, forum postane življi.Dakle, čitaju čitaju dečeci…. [proud]

Blagodarim kolega Tino, blagodarim. Vi ste inače moj favorit.
O Transadriji i glavnim protagonistima velike otimačine, koja se tamo desila, mogli bi se pisati romani. To najbolje znaju svi koji su imali nesreću doči u dodir s Ključaričekima i njihovim pobočnicima. Totalna indiferentnost velikih dioničara za mene je ostala največom enigmom u "slučaju TNSA".

Kolega Tino70, meni se obraćate? Hi hi, ma iako ste si zablagodarili sam sebi, nemam ništa protiv, zaslužili ste, vi ste ipak favorit većine forumaša koji poznaju i razumiju "slučaj TNSA" [wink]

Sorry kolega Dionis, Vama naravno. Malo sam se zbunio. A bit će toga još. Naime, danas sam ispred zgrade TNSA ugledao dvije poznate face: Ključaričeka i korporativnog šanera Pistolu-Violu. Brate, smiju se, djeluju relaksirano i samozadovoljno. Priznajem da me to dekoncentriralo.

Prvo, sretna Nova g. svima, ako vas ovdje još uopće ima.
Čitam na portalu SD kako Luka Šibenik niže nove uspjehe, unatoč turbulencijama koje joj je tijekom 2011. g. priredila TNSA tj. stara uprava.Svaka čast, ne samo da ostvaruju pozitivne rezultate, već imaju nove poslove, nove konkretne razvojne projekte i investicije, proširuju djelatnost, imaju viziju. A gdje bi tek Luka Šbk bila da su njezino kormilo lani preuzeli oni paceri iz riječke Transadrije.[proud]

New Report

Close