TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaista tragikomično, da čovjek ne povjeruje…Jadna firma koja je ostala na ono par odabranih ljudi kalibra pistola. Pa taj je robot višenamjenski, sad je i glasnogovornik. Ne bi iznenadilo da zamijeni Tonžetića ili Lepura….alah alah [wink]

Ajme meni, na što je spala Transadria! Da ju u javnosti prezentira jedan Mišković, riječki redikul, preprodavač ukradene odječe, razbijač, vlasnik falsificirane diplome srednje strukovne škole.
Vjerujem da ni ovoj šačici poslušnika, koji još uvijek svraćaju u firmu, nije ugodno reči da rade u Transadriji. Kao što im ne bi trebao biti ugodan susret s bivšim uredskim kolegama. Naime, oni ipak s vremena na vrijeme prime, i to protuzakonito, nešto love na ime plaće, dok ljudi s kojima su do jučer dijelili radničku sudbinu, mjesecima nisu dobili ni lipe od svojih zarađenih plaća. Gospođa Viola iz Platnog i upravo lansirani glasogovornik tvrtke imaju diskrecijsko pravo i kreiraju isplatne spiskove prema trenutnoj emotivnoj inspiraciji. Kada priupitate poslušnike iz TNSA da li dobivaju neku lovu i kako žive, već gotovo godinu dana, bez plaće, gledaju Vas u oči i lažu da ne dobivaju ništa, i da žive od nade da će Ključariček i bulumenta izvuči tvrtku iz trenutne krize. Ovo je radnička solidarnost na način TNSA.
Dakle, trulež na svim razinama.

joj,rekao mi je frend da šutim ali ne mogu……dobivaju i uzimaju,zato su još tamo,gdje će ići? nigdje si drugdje posao nemogu naći , a i važnije od posla ( kojeg na sreću njihovu više nema ) je kako bi rekao davno onaj Branko Kockica ( YU ) "drugarstvo " ….trebali bi se preregistrirat , to bi još jedino im uspjelo,a ovi koji su otišli teško da će išta dobiti ,jer račun je blokiran i šta bi oni ??
ništa Transadria je sada ready za potop a oni će se samo prebacit na nešto drugo , a ova zgrada u Rijeci je na obali,idelna za tu novu djelatnost…. [thumbsup]

nar10

i tako…proveli oni javni natječaj

Novi direktor Luke Šibenik – Darko Tonžetić

natječaj je poništen tj tonža neće biti novi direktor luke 🙂

Ovdje upišite svoj komentar… [lol]

nar10

Na vrhu Transadrije rat do istrebljenja. Lepur i Račić u prednosti. Jedni protiv drugih podnose kaznene prijave, potpuni rusvaj.Agencija za upravljanje državnom imovinom konačno je imenovala svoje predstavnike u Nadzorni odbor Transadrije, pa kraj Ključaričekove upravljačke karijere izgleda sasvim mogućim. Objektivno, to bi bilo nešto najbolje, što se Transadriji može dogoditi, ali je tragično što je prekasno i što se događa tek u trenutku kada su se muljatori na vrhu upropaštene firme međusobno sukobili.

Uh, od kada nisam ovdje pratio situaciju! Šta ima novoga, kažete rusvaj, ha!? Pa da, kad se sjetim samo kako nas je HFP zahebao i prevagnuo na njihovu stranu na onoj famoznoj drugoj skupštini poslije gašenja svjetala, kako su samo određeni momci slavili pobjedu! Hm, sada mi se čini da bi TNSA zaista imala puno lijepši epilog da smo je mi preuzeli tada! E, jbga sad!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Uh, od kada nisam ovdje pratio situaciju! Šta ima novoga, kažete rusvaj, ha!? Pa da, kad se sjetim samo kako nas je HFP zahebao i prevagnuo na njihovu stranu na onoj famoznoj drugoj skupštini poslije gašenja svjetala, kako su samo određeni momci slavili pobjedu! Hm, sada mi se čini da bi TNSA zaista imala puno lijepši epilog da smo je mi preuzeli tada! E, jbga sad!

He, he, Smartu, ko bi rekao da će ti određeni momci sada biti sukobljene strane. A tko je pak mogao predvidjeti da će nakon gašenja svjetala miškec pistola toliko intelektualno napredovati: najprije se okušao kao čuvar parkinga, pa pomoćnik direktora, pa savjetnik za korp.sirgurnost, odnedavno se iskazao i kao stručnjak za medijske nastupe. Sigurno će se okušati i kao direktor luke šibenik. A da ste vi preuzeti tada firmu, pistolu biste morali izmisliti, zato jbga da. [lol]

Jutros je čopor ogladnio. Pistola, Tonža, zaštitari, policija,…. lijepo jutro je svanulo šibenskoj luci.
Treba ići u hajku, jer ovi ne misle stati.

http://www.novi-tjednik.hr/aktualnosti/aktualnosti/7542-zdravko-burazer-lepur-je-ruio-transadriju-i-luku-zbog-vrijednih-nekretnina.html

inače nekretnine transadrie ne vrijede ništa jer su preopterećene hipotekom,HUS nema 135 članova u Luci Šibenik,a iza Lepura sigurno stoji Perica Bukić,a vjerovatno i još neko…

http://www.novi-tjednik.hr/aktualnosti/aktualnosti/7542-zdravko-burazer-lepur-je-ruio-transadriju-i-luku-zbog-vrijednih-nekretnina.html

inače nekretnine transadrie ne vrijede ništa jer su preopterećene hipotekom,HUS nema 135 članova u Luci Šibenik,a iza Lepura sigurno stoji Perica Bukić,a vjerovatno i još neko…

Aha, a ko stoji iza ključa i njegovih pajdaša? Baš me zanima ko je iza koga i čija je strana(ka) jača. Nego, u svoj toj šoradi, najgore i najtužnije jest da više nitko i ne spominje krivičnu odgovornost svih tih hahara i kriminalaca, dojučerašnjih prijatelja i združene krim-bratije. Zasad ih nitko ne goni, niti privodi, niti hoće.E pa hebem takvu stran(ku), sve triba vužgat i zapalit

Imate pravo kolega Dionis, nekako se zaboravlja da su nekadašnji kompanjoni, a sadašnji neprijatelji,
Ključariček, Bulat, Račić itd. iz Transadrije izvukli silne milijune. A izjavu šibenskog SDP dogradonačelnika u vezi zbivanja u Luci Šibenik, kao da je sročio Slavko Linić, po svemu sudeći mentor i Ključaričeka juniora.
Ajme, kako je Mišković Pistola-Viola znojan na onoj slici objavljenoj na "dosjeu TNSA". Znam da je toplo, ali ipak.Tu se već postavlja pitanje fizičke kompetencije jednog savjetnika za korporativnu sigurnost. Kako ja to zamišljam tip mora biti u dobroj kondiciji,fit u svakom pogledu, ne samo intelektualnom. Ključariček bi se morao nad tim malo zamisliti.

New Report

Close