TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta ima ovdje, odavno nisam pratio temu? Jesu ovi riješili kakav kredit za ovo ljeto? Mislim, skupo je ništa ne radit, a trošit! Sigurno treba malo poć i na jahticu kakvu, gorivo, jastozi, cigare, a sve na račun firme, normalno!

Kolega, ekipica je nenadhebljiva, čak i u modnome izričaju: trenutno se furaju na visoku modu i nose se bijela odijela; da li Armanijeva, da li Pistola comerciale… Dobro pristaju uz cigare, jahte i autiće.Šta jest, jest, sve u stilu Al Capone.
Nosi mi se bijela boja…..

Baš me interesira koju će modnu kombinaciju odabrati za predstojeću skupštinu. Sigurno će biti nešto vrhunsko, jer oni imaju svoje modne stiliste i stilistice. Deva je jedbna od njih.
Inaće, Hypo leasing im je zbog velikog duga "zaplijenio" par Peugeotića. No, ništa strašno, auti za posao više im nisu potrebni, a njihove limuzine nisu ni nabavljene na leasing.

da da ,i tako u svim preostalim poslovnicama , ako se to tako može nazvat…….

nar10

ti "radnici " ti to ne vjeruju ,ovdje su se ipak uklopili ,a i dobiju keš ,posla nema ,hvala bogu,pa kažu da sve stižu ,ovi koji su otišli i tako su bili višak,pa su uštedjeli i na otpremninama a i plaćama koje im neće nikad isplatiti….

nar10

neće ona past ,duboko je uglavljena , lojalna ,svi će prije nje…..sigurno

nar10

neće ona past ,duboko je uglavljena , lojalna ,svi će prije nje…..sigurno

koja je to? Možda ona koja se vozika s Miškecom? he he [lol]

Pozdrav svima, trebam jedno objašnjenje…

Po rješenju HANFA-e, grupi koja vodi TNSA (Ključariček, Bulat, Petković…) zabranjeno je raspolaganje dionicama jer su preuzeli društvo bez prethodne najave. Nigdje nisam našao da je to rješenje ukinuto, a isto tako u najavama skupštine nigdje nisam pročitao da oni ne smiju glasati.

Jesam li ja krivo shvatio rješenje HANFA-e, ili sam nešto propustio?

Ovdje upišite svoj komentar… [wink]

nar10

Pozdrav svima, trebam jedno objašnjenje…

Po rješenju HANFA-e, grupi koja vodi TNSA (Ključariček, Bulat, Petković…) zabranjeno je raspolaganje dionicama jer su preuzeli društvo bez prethodne najave. Nigdje nisam našao da je to rješenje ukinuto, a isto tako u najavama skupštine nigdje nisam pročitao da oni ne smiju glasati.

Jesam li ja krivo shvatio rješenje HANFA-e, ili sam nešto propustio?

Rješenje je i dalje na snazi, ali to nažalost ne mijenja ništa. Ukoliko su uspjeli pridobiti bivši HFP na svoju stranu, i kada se odbiju trezorske dionice i one koje ekipa posjeduje a nemaju pravo glasa, ostaje da sa glasovima HFP-a mogu izglasati što požele. A da nemaju podršku HFP-a, ne bi ni sazivali skupštinu.

A tako znači… ja moram priznat da sam se nadao drugačijem scenariju. Da je upravo HFP prisilio upravu da konačno sazove skupštinu na kojoj će ih konalno skinuti.

Mislim, čak i u ovom dijelu svijeta čovjek se ima pravo nadati da predstavnici države ne mogu dati svoj glas onima koji javno i drsko, pred očima ljudi rade to što rade. Na koncu, ti ljudi su u ovih par godina stvorili ogromne dugove prema toj istoj državi. Nije baš da u potpunosti vjerujem u borbu protiv korupcije, ali vremena se mijenjaju. Ljudi padaju, događaju se hapšenja… i nikome više nije svejedno. Prije ili kasnije morat će nekome objasniti…

Ili samo maštam?

sumnjam , već je trebalo…

nar10

Dragi forumaši…

dugo već pokušavam povezati i stražiti sva događanja vezana za TNSA koja su dosptupna na internetu. Na rznim mjestima nalazio sam fragmente. Puno toga je objavljeno ali nigdje sustavno, pregledno na jednom mjestu. Prikupio sam zasad 30-tak članaka za koje držim da su karakteristični, a u zadnjih par dana malo se bavim i istraživanjem… Uglavnom – pozivam Vas da pogledate ovaj link

http://www.dosjetransadria.wordpress.com

Sigurno će vas "oduševiti" aktualni članak – "svi poslovi Branimira lepura". U Rijeci o njemu malo znamo, ali Šibenčanima je više nego dobro poznat.

New Report

Close