TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dajte vi meni recite zdravoseoski dal da kupujem ovo il ne?

Postanite Eu-robovi

dajte vi meni recite zdravoseoski dal da kupujem ovo il ne?

Ma kupuj…

ha ha, pa to je lik koji je na zadnjoj skupštini gasio svjetla.

Hm, čuo sam da je tada radio na crno u HEP-u! Haha, već tada TNSA nije plaćala struju, pa… Šaner, zvani pistola! [lol]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Nakon intervjua u riječkom Novom listu uvjerili smo se da Ključariček pored svojih odvjetnika, revizora, ima i svoga novinara. Robert Frank. To bi valjda trebalo biti istraživačko novinarstvo na riječki način. Koji dodvornički, apologetski članak, bez zadiranja u srž problema; zbog čega je Transadria u situaciji u kojoj jest, i kako uprava koja tvrdi da ima veliku imovinu može sebi dozvoliti ne isplatu radničkih plaća punih šest mjeseci, umjesto da njenom djelomičnom prodajom osigura potrebnu likvidnost. Radnici mogu čekati još 6, 12, 18, mjeseci dok gospoda ne postignu za sebe zadovoljavajuću cijenu. I što je najgore radnici Transadrije čekaju. Ali, to je već psiho socijalni fenomen. Tisuće metara u Policentru? Malo morgen, stvari ne stoje tako kako se prikazuje.
Uprava je" perjanicu riječkog istraživačkog novinarstva" počastila ručkom. Naravno, na teret firme.

Nakon intervjua u riječkom Novom listu uvjerili smo se da Ključariček pored svojih odvjetnika, revizora, ima i svoga novinara. Robert Frank. To bi valjda trebalo biti istraživačko novinarstvo na riječki način. Koji dodvornički, apologetski članak, bez zadiranja u srž problema; zbog čega je Transadria u situaciji u kojoj jest, i kako uprava koja tvrdi da ima veliku imovinu može sebi dozvoliti ne isplatu radničkih plaća punih šest mjeseci, umjesto da njenom djelomičnom prodajom osigura potrebnu likvidnost. Radnici mogu čekati još 6, 12, 18, mjeseci dok gospoda ne postignu za sebe zadovoljavajuću cijenu. I što je najgore radnici Transadrije čekaju. Ali, to je već psiho socijalni fenomen. Tisuće metara u Policentru? Malo morgen, stvari ne stoje tako kako se prikazuje.
Uprava je" perjanicu riječkog istraživačkog novinarstva" počastila ručkom. Naravno, na teret firme.

Koliko sam čitao ovaj "vrhunski" vođeni interview,vidim da se gdin Ključariček žali na nekvalitetnu strukturu dioničara,trebalo bi ga pri tome podsjetiti da su ti nekvalitetni dioničari (između ostalih i moja malenkost) svojim novcem kupovali dionice za razliku od njega i njegovih kompanjona.
Također,gdin.Ključariček u interviewu nije odgovorio na pitanje kada misli izvršiti obvezu za preuzimanjem društva?
Što se tiče "objektivnosti" gore navedenog novinara ,nemoj se ništa čuditi budući da se novokomponovani savjetnik uprave za korporativnu sigurnost ili što već na sindikalnim sastancima uvelike hvalio svojim prijateljstvom sa gore navedenim novinarom.

Lijepo društvo se skupilo na stranicama HANF-e, a među njima naravno i naša "uzdanica"!
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR

Uprava Transadrije sazvala je Skupštinu "Luke Šibenik" d.o.o. Šibenik za 31.03.2011. i to u prostorijama Gl.filijale Šibenik,u Šibeniku, Nazorova 1.
Uprava "Luke Šibenik" d.o.o.Šibenik sazvala je Skupštinu za 29. 04. 2011. u prostorijama Gradske knjižnice, Šibenik.
"Veliki gazda", vlasnik 60 dionica TNSA, ne odustaje, dakle, od namjere pretvaranja Luke Šibenik u kravu muzaru za zadovoljavanje svojih potreba i potreba bulumente koja ga okružuje. Transadriju su uspjeli uništiti, valjda neće i Luku Šibenik.

Vjerojatno će Ključariček sobom na tu skupštinu voditi i svog novinarčića, a valjda i onog korporativnog osigurača [cool]

No…od silnih crnjaka…ZAŠTO , ZAŠTO the fuck ? NE MOGU DOKUPITI NI JEDNU DIONICU ??????

ZAŠTO nitko nije prodao ovaj tjedan ni jednu dionicu ?

ps: osim one dvije koje su omogućile niže raspon dozvoljene trgovine ….. [cool]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Štovani Dioničari Transadrije,

Kažite vi tom vašem predsjedniku te vaše Uprave te vaše Transadrije, da on od svih vas lijepo otkupi te vaše tnsa-r-a dionice pa će onda imati strukturu dioničara kakvu je oduvijek sanjao.
Ja vjerujem da ćete mu svi vi, štovani dioničari Transadrije, svoje dionice prodati po cijeni od 10.000 kuna, a njemu ako je to skupo, a ne bi smjelo s obzirom da bi on za Transadriju i dušu dao, onda neka ide u kupovinu s onim štovanim Račićem po sistemu lapo-lapo, pa će ih dionica doći 5.000 kuna po glavi.
[thumbsup]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

bas me zanima kako ce izgledati skupstina, po najavama iz sibenika sprema im se vesel docek

Opet se pišu emotivni, "srceparajući" komentari i prijetnje, bez argumenata. Argumenti su na strani Transadrije.Po važećem zakonu Transadrija kao većinski vlasnik luke Šibenik može sazvati skupštinu kad joj se prohtje. Isto tako većinom glasova na skupštini može izglasati predložene točke devnog reda.
Sasvim druga je stvar da li se nekome uprava Transadrije sviđa ili ne sviđa. Uprava može čak zatražiti i osiguranje uvjeta za održavanje skupštine od organa reda RH.
Za to što ste Ključaričeku i bratiji osigurali na skupštini 2009 godine da Vas sada pravnim sredstvima mogu guz… kako požele, sami ste si krivi.
Također se zna koji je legalan i jedino moguć način za smjenu uprave Transadrije. Sazivanje izvanredne skupštine dioničara od strane HFP-a i prijedlog smjene uprave, a zatim izglasavanje predloženoga. Sve ostale priče o pronevjerama, lošem upravljanju, bez pravnog procesa postaju više problem onih koji bi to željeli učiniti na svoj "kaubojski" način, nego što je to problem uprave.
Pokušajte na primjer poslodavcu koji Vam nije isplatio plaću otuđiti njegov laptop sa namjerom da ga prodate i namirite svoja potraživanja. Onaj tko će se naći iza rešetaka ste Vi, a ne poslodavac. Svaki sud će vam reći da ste namiru svojih potraživanja trebali zatražiti pravnim putem. Tako da ova "kaubojština" nema pred zakonom smisla. [yawn]

New Report

Close