TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šta kolega Bananrama kaže na ovu situaciju?
ne da se može dobit po 1300, nego i skoro 30% jeftinije [undecid]

Može, ali na kapaljku
[/quote]
A pitanje je i ko dobije Meni se čini da ide iz ruke u ruku

Splitska podružnica TNSA-R-A:

od 52 djelatnika ostalo samo njih 5.

Što nam to govori?????

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Što nam to govori?????

Ovisi o perspektivi: Optimisti će reći da je to dobro jer se, eto, režu troškovi. Pesimisti će reći da je to katastrofa jer je to očiti znak da nemaju posla, a ako ga i dobiju, neće imati ljude koji će ga obaviti.

Što nam to govori?????

Ispravak krivoga navoda.
TNSA Split je u posljednih 20 godina imala maximalno 25 ljudi.
U poslednjih 5 godina imala je 11 ljudi.
Trenutno ima 9 ljudi.

Bilo bi pametno prije objave podataka iste provjeriti!

5 ljudi trenutno je tamo i ne rade ništa! A moj izvor ipak tamo radi i kaže da je brojka bila preko 50.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

5 ljudi trenutno je tamo i ne rade ništa! A moj izvor ipak tamo radi i kaže da je brojka bila preko 50.

Deniro…….taj izvor je očito odavno presušio :))))))….budući daje totalno krive informacije.

? nešto pametno se dogodilo?

Čestitam svim kupcima ispod 1100 kuna na hrabrosti. Osobno sam uspio "uloviti" novih 51 komad po prosječnoj 1120. Budućnost pripada hrabrima! S poštovanjem Vaš bananarama! [kiss]

Čestitam svim kupcima ispod 1100 kuna na hrabrosti. Osobno sam uspio "uloviti" novih 51 komad po prosječnoj 1120. Budućnost pripada hrabrima! S poštovanjem Vaš bananarama! [kiss]

Da udružimo dionice pa da uđemo u top 10 [thumbsup]

zar ne ide stečaj?

? nešto pametno se dogodilo?

Rekao sam da je završio iskrcaj Od sada ide samo sa aska

Bože vam pomozi da bude tako, ali ne vjerujem da će vam ova sića od banke nešto promijeniti!? Ima tu previše posla, da bi se to tek tako pozitivno odrazilo na cijenu dionice! Trebat će vam barem 10x toliko, no vidjet ćemo!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

New Report

Close