stara vijest djeluje sa zakašnjenjem
Neki su očito kasno vidjeli što će se dogoditi sa TNSA. Šteta bio je to veliki potencijal.
fino je tek na 700 [wink]
Danas sam se "malo "podebljao s ovom dionicom.Lako moguće da će još pasti ali mislim da je i ovaj današnji ulaz dobar jer mogu čekati koliko treba s obzirom da mi je ulaz ispod 1600. Bez obzira koliko cijena još padne(ako padne) moje je skromno mišljenje da ova firma ima veliki potencijal i kad iziđe iz ovih problema a nadam se da hoće donijet će lijepu zaradu.Međutim rizik uvijek postoji ali ja sam nepopravljivi optimist pa isto tako vjerujem i u ingru.Pozdrav svima u ovom cirkusu [pray]
Najveći potencijal jedne kompanije su njezini ljudi, oni mogu biti ili stručnjaci ili amateri…ako su amateri, tad dionica takve kompanije nema cijenu, jer je nitko neće, još je kupuju oni koji je imaju, kako bi smanjili svoju prosječnu ulaznu cijenu, a kad se istroše, ona nastavlja svoj put prema dolje, i ona je, svakako svakim danom sve bliža dnu, a sve dalje od vrha… [thumbsup]
Kolega Loris, jesi li se to ti iskrcao i preselio u Ingru? Mogli smo to obaviti i van burze, a ne ovako dramatično! Banane, banane, još malo pa nestalo! [thumbsup]
Kolega Loris, jesi li se to ti iskrcao i preselio u Ingru? Mogli smo to obaviti i van burze, a ne ovako dramatično! Banane, banane, još malo pa nestalo! [thumbsup]
Poz.,
dajte malo podebljajte taj bid oko 30 komada na 1500 da odmah rješimo.
Ostavi malo i za ponedjeljak!
Došlo se do samog kraja. Lista za "odstrel" neće trebati, jer banke nisu i neće dati ništa, a ljudi su sami otišli u druge špedicije. Rukovodstvo je uspjelo su u svom naumu.Pokrali su firmu, sebe i svoje osigurali. Još na sastanku imaju obraza
vrijeđati i prijetiti ljudima koji su se ipak uspjeli spasiti. Sram ih bilo. Treba upravu i cijeli NO zatvoriti i suditi im.
Unesrećili su 1000 ljudi zbog svoje nesposobnosti i lopovluka.
Kolega, dok je nas nekolicina sa ovoga foruma još prije dvije godine ukazivala na navedene lopovluke uprave i NO-a, Vi ste ih u to vrijeme "tapšali po ramenu". Sada kad su i Vama dali "pedalu" okrenuli ste ploču iz razloga što se to počelo i Vas osobno ticati.
Uglavnom badava Vam je ovdje kukati, sada je došlo krajnje vrijeme za reorganizaciju poslovanja (iako je to trebalo započeti još prije dvije godine). Pokojnom starom Ključaričeku se barem ne može prigovoriti da u svoje vrijeme nije držao do radnika, nitko nije dobio otkaz. Ali takvo stanje jednostavno više ne ide. Druga su vremena, i u skladu sa njima treba i djelovati. Možda bolno za one koji će ostati bez posla, ali za firmu jedini izlaz.
Vjerovati da Transadrija ne može nakon restruktuiranja u jednom gradu poput Rijeke, kraj luke Rijeke i ogromnih količina robe pozitivno poslovati, je isto kao kada bi netko tvrdio kako je majmun umro od gladi u kamionu prepunom banana.
Trenutno je na burzi rasprodaja "banana", i vjerujte mi na riječ, neće još dugo potrajati.
[rolleyes]
[/quote]
Pa zašto vi niste sazvali skupštinu pa makli ovu "upravu",koliko ja pratim vaše pisanje na forumu vi sigurno imate više od 5 % dionica Transadrije u vlasništvu.A ako i ne,ja vam sutra dam punomoć za svoje dionice ,a vjerujte mi,nemam ih baš malo.
Došlo se do samog kraja. Lista za "odstrel" neće trebati, jer banke nisu i neće dati ništa, a ljudi su sami otišli u druge špedicije. Rukovodstvo je uspjelo su u svom naumu.Pokrali su firmu, sebe i svoje osigurali. Još na sastanku imaju obraza
vrijeđati i prijetiti ljudima koji su se ipak uspjeli spasiti. Sram ih bilo. Treba upravu i cijeli NO zatvoriti i suditi im.
Unesrećili su 1000 ljudi zbog svoje nesposobnosti i lopovluka.
Kolega, dok je nas nekolicina sa ovoga foruma još prije dvije godine ukazivala na navedene lopovluke uprave i NO-a, Vi ste ih u to vrijeme "tapšali po ramenu". Sada kad su i Vama dali "pedalu" okrenuli ste ploču iz razloga što se to počelo i Vas osobno ticati.
Uglavnom badava Vam je ovdje kukati, sada je došlo krajnje vrijeme za reorganizaciju poslovanja (iako je to trebalo započeti još prije dvije godine). Pokojnom starom Ključaričeku se barem ne može prigovoriti da u svoje vrijeme nije držao do radnika, nitko nije dobio otkaz. Ali takvo stanje jednostavno više ne ide. Druga su vremena, i u skladu sa njima treba i djelovati. Možda bolno za one koji će ostati bez posla, ali za firmu jedini izlaz.
Vjerovati da Transadrija ne može nakon restruktuiranja u jednom gradu poput Rijeke, kraj luke Rijeke i ogromnih količina robe pozitivno poslovati, je isto kao kada bi netko tvrdio kako je majmun umro od gladi u kamionu prepunom banana.
Trenutno je na burzi rasprodaja "banana", i vjerujte mi na riječ, neće još dugo potrajati.
[rolleyes]
[/quote]
Kolega slažem se u potpunosti sa vama .Dali je neko od ovdje prisutni na forumu tužio ove likove koji drmaju firmom i kakve su šanse za uspjeh Ja neki dan dao one papire koje sam dobio od Hanfe odvjetniku da ih malo prouči .Dali vi šta poduzimate
[/quote]
Pitanje je da li se od ove ekipe da što prisilno naplatiti i koliko to traje i košta,jer poznajući njih oni sami neće platiti ništa.
Bilo bi dobro da netko od članova foruma na ovoj temi proslijedi nekakvu novu informaciju .