TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitanje je koliko je radnika koji podržavaju upravu održalo skup. 5, 10 ili 15?

Pitanje je koliko je radnika koji podržavaju upravu održalo skup. 5, 10 ili 15?

Isto se pitanje može postaviti i na drugi način. Koliko je onih koji je ne podržavaju?
Najčešće se bune upravo neradnici, a ne radnici, ili oni koji su na takozvanoj "listi za odstrel".
Koliko se ova uprava uspjela dugo održati u takvoj "neprijateljskoj" atmosferi, polako ih počinjem i "žaliti". Za nedostatak komunikacije su krive obije strane i uprava i radnici. Pa ljudi radite u istoj firmi, a ne u konkurentskim. Svima bi bilo bolje da nađu zajednički jezik, a ne ovako preko novina da se napucavaju.
Možete meni zahvaliti što sam danas izazvao ovu "šok terapiju" za upravu sa padom dionice, pa su se morali očitovati, inače bi ovdje i dalje vladala neizvjesnost. Pustio malo po bidu, poslije su drugi odradili nastavak, na kraju kupio isti broj "malo jeftinije" i ostalo "čak" 950 kuna.
Mogu zamisliti izraz lica uprave kada ih je nazvala Hanfa da se očituju. U prvi mah su sigurno pomislili da ih zovu zbog obvezujuće ponude. Ako ništa drugo isplatilo se samo zbog tog "užitka".
Eto sada barem znate da Vam ne prijeti stečaj, a i uprava će nakon današnjeg dana malo bolje porazmisliti da se ne mogu baš tako bahato ponašati.
Što je prije bilo, bilo je, idemo u nove "radne pobjede". Još jednom zahvaljujem prodavaču na 1301, jer upravo on je podnio najveći teret, i ne znajući pomogao je svojoj firmi da se neke stvari počnu raščišćavati. Pozdrav!

nekad sam ovu dionicu kupovao po 700 kuna, pa kad je krenula prema gore rekoh: "ovo nikad više neće ići po 700", kad ono, izgleda da hoće…

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Rijeka/Transadrijin-recept-za-izlaz-iz-stecaja-prodaja-i-otkazi

Ni rijeci o greskama uprave…skupstini…dionicarima…Opet iste price..pretakanje iz supljeg u prazno…zgradu prodaju vec godinama…tower je vjecita tema…
Gdje je ona udruga malih dionicara da pokusa sad smjenit upravu…?

Kolega Loris ne zamjeite ako ovo opet izazove mucninu…meni je…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ovdje je dosta nejasna situacija, mjesecima čitam članke zaposlenika o lopovskoj upravi, stečaju itd…, a onda danas ovo službeno očitovanje uprave na ZSE ???

Tko tu koga i zašto ??? Ima ovdje dosta podmetanja izgleda ?

Neznam tko je sve to zakuhao, ali ja sam danas podebljao TNSA u portfelju i debelo skinuo prosjek ulaza, a obzirom da mi je prosjek bio dosta visok.
Po pitanju dionica najbolje bi bilo da skinete cijenu na 500 Kuna tako da imam ulaz ispod 1000 .

da dođe na 500 kn..e to bi bila prava osveta upravi . Kad se razlete margini,na prosjački štap bi ih dovelo..a onda UP [thumbsup]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Rijeka/Transadrijin-recept-za-izlaz-iz-stecaja-prodaja-i-otkazi

Ni rijeci o greskama uprave…skupstini…dionicarima…Opet iste price..pretakanje iz supljeg u prazno…zgradu prodaju vec godinama…tower je vjecita tema…
Gdje je ona udruga malih dionicara da pokusa sad smjenit upravu…?

Kolega Loris ne zamjeite ako ovo opet izazove mucninu…meni je…

Pozdrav

Upravo tako, uvijek iste priče bez iznošenja suštine problema.
Uostalom, da su htjeli i "uprava" i N.O. mogli su restrukturirati firmu pred 4 ili 3 godine dok je ona još normalno poslovala. Ali ne, najprije su je malverzacijama u svrhu osobnog bogaćenja doveli na prosjački štap, pa je sada restrukturiraju. Kako apsurdna situacija.

Prvi je vijest objavio Novi list. Juče su ih dobro "iscipelarili" špicericama, pa su danas odmah stali na stranu uprave. Ponekad je "cipela" zakon!Poslije prenose svi ostali, a evo i seebiz se oglasio sa bombastičnim naslovom. Moje saučešće radnicima, ali ovaj puta stajem na stranu uprave. Treba to malo prorijediti, ima previše kancelarija. Upravna zgrada je "mastadont" kojeg se treba čim prije riješiti, naravno za adekvatan iznos. Top lokacija, za što god poželiš. Ne znam cijene nekretnina u Rijeci, ali ovo sigurno vrijedi jer je na mjestu. [yawn]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/transadria-prodaje-nekretnine-i-dijeli-114-otkaza,103377.html
Još da odgovorim radnicima koji ovdje pišu u vezi pronevjera NO i uprave. To ste sve znali i na zadnjoj skupštini, pa ste ih ipak izabrali. Ja sam glasovao protiv.
Da se danas glasa, bio bih za, a Vi bi bili protiv. Eto kako je sve promjenjivo!

…a mi u puding kompaniji čekamo pokretanje stečaja i rasprodaju trezorskih dionica po 700 kuna [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Kolega bananarama, prevrtljivi ste, malo na strani radnika, sad opet na strani uprave,za koju kako velite, niste ni glasali na zadnjoj skupštini. Ako ste sada odlučili podržati tu upravu, dajte već jednom sazovite tu skupštinu. I još nešto, kriminal ostaje kriminal i nikad ne zastarijeva

Kolega bananarama, očito ste fascinirani špic papkom. Neka Vam "uprava" nabavi par. Šaner toga ima na lageru. Doduše, ni meni špic papak nije mrzak. Ali, što ću, bijeda, nemam prolaz kod "uprave".

Držim fige da u cijeloj ovoj priči radnici ne budu oni koji će izvući kraći kraj, no u svakom slučaju zahvaljujem kako jučerašnjem prodavaču po 1537,50 tako i današnjem kupcu po 1951,28.
Ovako laganih (ako zanemarimo psihološku težinu same priče "Transadria") 25,2% u 2 dana još nisam odradio. [smiley]

Kolega bananarama, prevrtljivi ste, malo na strani radnika, sad opet na strani uprave,za koju kako velite, niste ni glasali na zadnjoj skupštini. Ako ste sada odlučili podržati tu upravu, dajte već jednom sazovite tu skupštinu. I još nešto, kriminal ostaje kriminal i nikad ne zastarijeva

Nisam ja na ničijoj strani, bez osjećaja, samo na strani svoga ulaganja. Malo Vas je danas "potšišo" skrbnički Zabe. Ljepše je za gledati, nego je bilo juče. [yawn]
Nastavlja se serijal sa naslovom “Uprava uzvraća udarac”!

New Report

Close