Ovaj što je prodao po 1301 ima da uđe u legendu!
klin se klinom izbija, a vi izgleda cinizam većim cinizmom ?
Sto ću, takav sam.
U svakom slučaju hvala na jedinici.
Hahaha… kolega pa kolko ih imate da vam je toliko svejedno? Dvije?
[/quote]
klin se klinom izbija, a vi izgleda cinizam većim cinizmom ?
[/quote]
Zna li tko dali onaj koji kupi dionicu Tnsa sada ima pravo na tužbu protiv ovih koji su trebali dat ponudu a nisu Još jedno pitanje,dali postojeći dioničari mogu prodat dionicu Tnsa pa tužit za razliku cijene do ponude po kojoj su morali odkupit dionice
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33780
Kaže "nisu se očitovali". Sigurno ne znaju kako se šalje faxom ili mailom!
Možda su pokušali dimnim signalima.
Ovaj što je prodao po 1301 ima da uđe u legendu!
Nebi se kladio! Ovo je samo kratkotrajan odbijanac prema gore, kupnja će se sigurno povlačiti prema dole i micati naloge! Nadalje može samo tonuti niže!
Nebi se kladio! Ovo je samo kratkotrajan odbijanac prema gore, kupnja će se sigurno povlačiti prema dole i micati naloge! Nadalje može samo tonuti niže!
[/quote]
E moj spiderman.. pa nisi valjda ti taj?
Kažu da radnici "obožavaju" upravu! Kratak ovaj stečaj, a taman se počelo jeftino …[cry]http://www.poslovni.hr/vijesti/transadria-radnici-ne-podrzavaju-pokretanje-stecaja-pregovaramo-s-hypo-i-bks-bankom-169486.aspx
Ne bih se iznenadio da ulete u prostorije Novog lista i "špicericama" iscipelare novinara koji piše "drukerske" članke. [rolleyes]
Ovdje je dosta nejasna situacija, mjesecima čitam članke zaposlenika o lopovskoj upravi, stečaju itd…, a onda danas ovo službeno očitovanje uprave na ZSE ???
Tko tu koga i zašto ??? Ima ovdje dosta podmetanja izgleda ?
Neznam tko je sve to zakuhao, ali ja sam danas podebljao TNSA u portfelju i debelo skinuo prosjek ulaza, a obzirom da mi je prosjek bio dosta visok.
Po pitanju dionica najbolje bi bilo da skinete cijenu na 500 Kuna tako da imam ulaz ispod 1000 .
Ovdje je dosta nejasna situacija, mjesecima čitam članke zaposlenika o lopovskoj upravi, stečaju itd…, a onda danas ovo službeno očitovanje uprave na ZSE ???
Tko tu koga i zašto ??? Ima ovdje dosta podmetanja izgleda ?
Neznam tko je sve to zakuhao, ali ja sam danas podebljao TNSA u portfelju i debelo skinuo prosjek ulaza, a obzirom da mi je prosjek bio dosta visok.
Po pitanju dionica najbolje bi bilo da skinete cijenu na 500 Kuna tako da imam ulaz ispod 1000 .
Loris,
radi se o službenom očitovanju uprave……zar vi mislite da je to zbilja pravo mišljenje radnika ????
Mislim da tako nešto može napisati jedino uprava Transadrije, jer da nije žalosno bilo bi smiješno.
Zbilja ne mogu više ništa komentirati…….bljuje mi se na sve skupa.
Do sljedeće nebuloze pozdrav svim dioničarima Transadrie.