Imam dosta dionica TNSA i ova situacija mi nije draga, ali hebes dionice, ako su radnici gladni.
Hahaha… kolega pa kolko ih imate da vam je toliko svejedno? Dvije?
Daš radnicima 5 zaostalih plaća, i šta onda? Da li će tih 5 plaća riješiti njihovu egzistenciju? Kud će potom? Ovdje trebaju korjenite promjene, a oni koji su ih već odavno trebali sprovesti, pa do ovoga ne bi nikada niti došlo, ćute, a to je bivši HFP. [yawn]
Usput rečeno! Malo sam pustio po bidu, i već Vas uhvatila panika. Jakih li ulagača ovdje!
Sad samo da se netko “osmjeli” i stuče ovo na 1000. Vidim da je u upravi već nastala "panika", pale se margini. Neka malo i njima "zuji u ušima"! [yawn]
Imam dosta dionica TNSA i ova situacija mi nije draga, ali hebes dionice, ako su radnici gladni.
[/quote]
Kolega ,
cinizam ne pomaže, ali niti s onim vašim nalogom na bidu od 55 komada po 55 kuna me nećete prerasti u broju dionica.
A evo stigli nam i "lešinari" sa nalozima tipa 200-300 kuna komad. A koliko vidim i na toj cijeni se dvoume da ne bi slučajno pretplatili. Al smo narod "muktaša"! [rolleyes]
A evo stigli nam i "lešinari" sa nalozima tipa 200-300 kuna komad.
Nemoj tako nazivati mnoštvo u kome nije isključeno da se nađeš u bližoj budučnosti.
[/quote]
Kolega ,
cinizam ne pomaže, ali niti s onim vašim nalogom na bidu od 55 komada po 55 kuna me nećete prerasti u broju dionica.
[/quote]
Kolega nije to moj nalog, nemam ja toliko novaca za dionice, ja sam gladni radnik.. a dionice imate vi. I ne slazem se sa vama. Cinizam UVIJEK pomaže! Više od lažne sućuti u svakom slučaju.
Ovaj na 1300 mi oteo riječ iz usta! Bravo majstore!
A evo stigli nam i "lešinari" sa nalozima tipa 200-300 kuna komad.
Nemoj tako nazivati mnoštvo u kome nije isključeno da se nađeš u bližoj budučnosti.
Ipak sam se postavio malo višlje!
[/quote]
klin se klinom izbija, a vi izgleda cinizam većim cinizmom ?
kad ovdje počnu lopine i ostali lešinari da se skupljaju onda je stečaj neizbježan, bar je tako do sada bilo…vidi đakovštinu, elektropromet, hg spot….
STARI POST