TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gotovo je, gotovo ili počelo je počelo. Nekolicina hrabrih djelatnika pokrenula je zahtjev za stečaj. Vjerovatno pare neće nikada vidjeti, ali da se barem malo zabrinu “vrli” rukovodioci. Stvarno imaju obraz od “podplata”. Raja nema novaca, ovrhe sjedaju, vjerovnici i opomene stižu, nema se za hranu, a oni i dalje vozikaju crne limuzine, jedu u Tarsi, piju u Phanasu i to plaćeno radom zaposlenika. Jednom je rekao jedan gospodin : “Lako što me …., ali mi još i uši zavrću”.
Kao da gledaju do kada i koliko mogu izdržati.

Gotovo je, gotovo ili počelo je počelo. Nekolicina hrabrih djelatnika pokrenula je zahtjev za stečaj. Vjerovatno pare neće nikada vidjeti, ali da se barem malo zabrinu "vrli" rukovodioci. Stvarno imaju obraz od "podplata". Raja nema novaca, ovrhe sjedaju, vjerovnici i opomene stižu, nema se za hranu, a oni i dalje vozikaju crne limuzine, jedu u Tarsi, piju u Phanasu i to plaćeno radom zaposlenika. Jednom je rekao jedan gospodin : "Lako što me …., ali mi još i uši zavrću".
Kao da gledaju do kada i koliko mogu izdržati.

prema terminu koji ste upotrebili "zahtjev za stečaj " nešto ste promašili jer takav zahtjev ne postoji.
"nekoliko hrabrih djelatnika " – zar za svoja prava treba hrabrost ? Treba volja !

Evo par savjeta ;
1. Stečajni zakon – http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx, ali vi više trebate ;
2. Ovršni zakon – http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx

ali, kako se nebi sa svim tim pilili u Rijeci imate izvrsnu odvjetničku kuću upravo za ta pitanja ;
http://www.vukic-lawfirm.hr/odvjetnici/index.html

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Dragi kolega Loris. Ispravka moje pa onda Vaše greške. Nije zahtjev za stečaj. nego ZAHJEV ZA POKRETANJE STEČAJNOG POSTUPKA. Mislim da su svi shvatili šta je “pisac” mislio.
Što se tiče “dobre” volje, tu je očigledno je da niste nikad bili u kontaktu s zaposlenicima TNSA (mislim na radnike).Te ljude
je do danas vodio entuzijazam. povjerenje i nada u ovo rukovodstvo, pravednost i moralnost. Radnici su iscrpljeni, razočarani, osiromašeni za 5 plaća i vjerujem da je njima najteže. Vjerovatno da se prije krenulo u ovakve radnje, Vi biste prokomentirali kako nemamo tolerancije prema vodstvu. Jedno je brinuti se o cijeni dionica, a drugo je svaki dan djeci obješnjavati kako nema novaca za marendu, ili slušati kako majka ili otac posuđuje novac oa rodbine, prijatelja i susjeda…

Link:
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Rijeka/Radnici-pokrecu-stecaj-Transadrije

Kolega Loris, nemojte tako s visoka gledati na radnike Transadrije. Vi ne živite taj život i Vaš elitizam u ovom je slučju promašen. Kao i preporuka odvjetničkog ureda. Koliko ja znam, taj ured zastupa "upravu" tvrtke.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/radnici-pokrecu-stecaj-transadrije%3f,103274.html

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Vidi ovo 1534 kune! A trezor nedavno kupovao i iznad 4000. Gubitak od 10-tak milijuna samo na trezorskim dionicama. Živjela uprava, koju su jednoglasno podržali radnici! [yawn]

O tugo moja… [sad]

kolega Bananarama, poslah Vam p.m.

ovu zvuči kao poslah Vas u p.m. ali nije [smiley]

šala mala…

kad se sjetim da sam prije par mjeseci bio na bidu po 2800, dođe mi da se kanem burze [lol]

Još sam neka Uprava pusti glas o tajanstvenom strateškom partneru i imamo novi slučaj Pevec. Sve ostalo je isto – račun blokiran, radnici bez plaće pet mjeseci, sindikalci pokreću stečaj. Tko kupuje u ovome trenutku, svaka mu čast.

Dobri su djelatnici TNSA,kada im je uprava obečavala brda i doline onda su je podržavali i bili za nju a sada kada su se našli na popisu za odstrel sad pokreču stečaj.Dobra je bila ona od Tuđmana da su ljudi stoka sitnog zuba.Tonu kobasica na Cvjetni i dobiš izbore.No ovo nije loše jednom i ovoj agoniji mora doči kraj.Bolje prije nego poslije.Sada će biti ili,ili !

Kolega Loris, nemojte tako s visoka gledati na radnike Transadrije. Vi ne živite taj život i Vaš elitizam u ovom je slučju promašen. Kao i preporuka odvjetničkog ureda. Koliko ja znam, taj ured zastupa "upravu" tvrtke.

Moj nastup je često iritantan, ali ja to nisam ! Moj problem je što se neznam izraziti pa se često krivo interpretiram i svjestan sam toga, ali i radim na tome.
Potpuno razumijen stav radnika TNSA i nisam znao da odvjetnici Vukić zastupaju TNSA, šteta jer se govori da su jako dobri.
Imam dosta dionica TNSA i ova situacija mi nije draga, ali hebes dionice, ako su radnici gladni.

Samo nemojte zaboraviti da ste na početku kraja, stečajni postupak uprava može iskoristiti za sebe i zato se organizirajte i uzmite dobar odvjetnički tim, naši zakoni neidu ruku po ruku s pravdom !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close