TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Mladi direktor" je najgore što se firmi i radnicima moglo dogoditi.Gospodin Mišković samo sprovodi njegove ideje. Bez "mladoga" iza sebe on je beznačajna i tragikomična figura.

Ma rekoh ja da je to firma Tranšaner d.o.o.

"Mladi direktor" je najgore što se firmi i radnicima moglo dogoditi.Gospodin Mišković samo sprovodi njegove ideje. Bez "mladoga" iza sebe on je beznačajna i tragikomična figura.

A šta se može, moraju štititi svoj kapital uložen u dionice Transadrie, svim sredstvima. Nažalost,većinom nedozvoljenim!

Kolega Bananarama, Vi se sigurno šalite. Pa za "svoj kapital", Ključariček nije uložio niti kunu svoje love. Sve je to kupljeno novcem firme, dakle dioničara, a i radnika, budući da potonjima ne isplaćuju plaće. Toliko o čuvanju kapitala. Ustvari, glupo je to i stalno ponavljati, budući je svima manje više poznato.

Jel’ netko zna kakvi su rezultati sastanka uprave Tnsa i banke…ako je opće održan sastanak???

Radnici Elektromaterijala i Transadrije mjesecima bez plaća
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Rijeka/Radnici-Elektromaterijala-i-Transadrije-mjesecima-bez-placa

Vidim da ovdje ima dosta djelatnika same TNSA.

Želim reči da umjesto silnih optužbi i žalopjeviki koju su očito i realnost kada svi pišete o tome probajte si sami pomoći i navedite upravu na dokapitalizaciju, strateškog partnera i slično, trebali bi znati kako se maknuti s ove točke i njima savjetovati.
Probajte !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Loris,
po ovome vašem ispada da su radnici ti koji ne žele pomoći "jadnoj" upravi da spasi firmu.
Mislim da ste totalno nesvjesni situacije unutra Transadrie a da ne govorim o višemjesečnoj tišini od strane uprave prema radnicima koji nisu primili 4 i po plaće.
Da bi sa druge strane svako malo čitali članke o utaji poreza, ulaganjima na rubu pameti i slične nebuloze.
Zar vi mislite da tu postoji zdrav dijalog??????????

Vidim da ovdje ima dosta djelatnika same TNSA.

Želim reči da umjesto silnih optužbi i žalopjeviki koju su očito i realnost kada svi pišete o tome probajte si sami pomoći i navedite upravu na dokapitalizaciju, strateškog partnera i slično, trebali bi znati kako se maknuti s ove točke i njima savjetovati.
Probajte !

Toooo jarane, kako se samo prije nisu toga sjetili? [rolleyes]

bilizije otvori novi nick, odregistrira se i potom si dodijeli stotku sa starim nickom…………
Kolega mogli ste to napisati i sa starim nickom, jer to Vam se zove demokracija, gdje je normalno da se ljudi razmimoilaze u mišljenjima, a ljudi pišu i teže riječi, pa su i dalje živi.
Kažete blizu 5 plaća duga, to je oko 5 milijuna kuna radnicima. Nije malo, ali nije ni puno. Valjda tamo u Transadriji nešto i radite i zaradite kao firma.
Kao čovjeku žao mi je radnika, ali kao dioničaru volio bih da ih je što manje i da rade kao "crnci", ali da redovito dobivaju plaću za svoj rad. Po mojim saznanjima ima ih previše, i malo prorjeđivanje bi bilo poželjno. Ali opet sve po zakonu i ugovoru. U biti to je više problem samih radnika i sindikata.
Uprava će ih "jahati" onoliko koliko im dopuste da ih "jašu", a po svemu sudeći dopustili su im previše.
Ne bi me čudilo da Vam ponovno predlože da za taj iznos od 5 milijuna kuna duga kupite dionice, a Vi ih ponovno podržite, isto kao i pred skupštinu 2009 godine kad je nestalo struje.

[rolleyes]

Nestalo struje 2009, a 2010 radnici još uvijek u "mraku". Čak mislim da je jedan radnik isključio glavni osigurač. Tko drugom gasi struju, sam se nađe u mraku! [rolleyes]

Loris,
po ovome vašem ispada da su radnici ti koji ne žele pomoći "jadnoj" upravi da spasi firmu.
Mislim da ste totalno nesvjesni situacije unutra Transadrie a da ne govorim o višemjesečnoj tišini od strane uprave prema radnicima koji nisu primili 4 i po plaće.
Da bi sa druge strane svako malo čitali članke o utaji poreza, ulaganjima na rubu pameti i slične nebuloze.
Zar vi mislite da tu postoji zdrav dijalog??????????

Kolega ,
samo sam dioničar TNSA, a ostalo čitam od vas ovdje.
Ponuditi ću vam dva besplatna savjeta, naizgled neizvediva, a tako jednostavna. O vama djelatnicima ovisi da li ste spremni !!!!

1. Često i puno vas navodi nedjela Uprave. Kopirajte i dokaze i samo jednostavno bez panike i srama dostvite USKOKU u Rijeci. Rješili ste se Uprave .

2. Pogledajte sliku u prilogu i pročitajte savjet života

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Očigledno je da gosp.Loris nema pojma kako i što se radi u TNSA. Radnici se nikad ništa ne pitaju, odluke donose pojednici
s svojim “istomišljenicima”. Ako se i pojavi netko sa drukčijom idejom (mislim pozitivnom za radnike i posao) taj ne “traje”
dugo. Dok je bilo novaca kupovale su se razne firme (vrijeme pokazuje koliko su ta ulaganja bila pametna), od kojih su samo
glavni imali i imaju koristi. Zaposlenici su saznavali i saznaju svakim danom što se to sve kupovalo, za koga, koliko…..
Najgluplje da sada rukovodstvo “prodaje” priču da su svi u istoj poziciji. Greška je u tome što su ljudi prestrpljivi i pretolerantni (može se reći i idealisti) za ovo lopovsko društvo. Treba ih sve smijeniti.

New Report

Close