A znamo kako je završio Lenon.Tako su završile i priče koje je korumpirana uprava prodala naivnim dioničarima.
A znamo kako je završio Lenon.Tako su završile i priče koje je korumpirana uprava prodala naivnim dioničarima.
Prodali su oni priče sami sebi, pa se sada "kisele" u zamrznutim dionicama!
Transadria “sitno” broji. Ne zna se što će biti sa otpuštenim radnicima, a još manje s onima koji ostanu u firmi. Glavonje u
poduzeću će prodati, sakriti, i pokrasti što se još da. U zadnje vrijeme u firmu dolaze samo oni koji znaju kako se to radi.
Sastanči se i dogovara, a radnicima se pričaju priče o neneplati potraživanja i traži strpljenje. Nitko i ne spominje posao i radnike, koji su rukovodstvu omogućili osobna bogatstva (novac, kuće, brodovi, motori, kafići i nekretnine), tako da su namireni za 5 pokoljenja.Velika šteta dobrih, kvalitetnih, vrijednih, poštenih radnika TNSA, koji su vjerovali u sadašnje rukovodstvo.
Smanjit će se broj radnika. Za dioničare je to dobra stvar, za radnike nije. Ja sam dioničar.
Uprava je "lopovska". Ali "lopovi" su ujedno i vlasnici 40% Transadrie. Da li će "lopovi" dopustiti da im netko ukrade i obezvrijedi "ukradeno". Neće! Borit će se svim silama da prodaju svoje udjele ili cijelu firmu za što veći iznos. Nažalost istina je da sam kao dioničar osuđen da budem na strani "lopova", da bih spasio svoje pošteno zarađene dionice. Hm, hm još samo treba da napišem, ono što ne želim, a to je: "Želim sreću "lopovima" da bi mogli spasiti svojim "lopovlukom" nas "poštene" dioničare!" [lol]
Kako pragmatični pristup! I ja sam dioničar, ali mi je jasno da s firmom koju vode kleptotalibani nema sreće ni za dioničare, ni za radnike.Oni firmu vode u stečaj i bankrot.
Osim toga, iz bilance za 2009.godinu može se isčitati da je veliki dio nekretnina već revaloriziran na tržnu cijenu. Podcijenjene nekretnine i nenaplaćena potraživanja, koja su u stvari minimalna, samo su jedan od spinova koje uprava plasira dioničarima i radnicima.
[/quote]
Jel je ovo Tnsa u redovnom trgovanju
Fakat. U redovnom trgovanju je. Mora da se u zadnjih par mjeseci strašno povećala likvidnost, ali to nitko nije primjetio osim Burze.
[/quote]
Jel je ovo Tnsa u redovnom trgovanju
[/quote]
Potegao sam neke veze na ZSE-u da ovo vrate u redovnu trgovinu. Nadam se da će mi se isplatiti! [lol]
Na ovoj cijeni bi se trebao uključiti trezor, ali gle čuda ekipa je iskipala 13 milijunčeka Transadrijinog novca kupujući po prosječnoj iznad 4 tisuće. Sada bi im za isti broj dionica trebalo 6 – 7 milijuna.
Pitam se pitam, od koga su oni svo vrijeme branili cijenu, a na kraju je nisu obranili.
branili su je od recesije
Navodno je sutra dan D.Lista je spremna, samo još da prozovu, jedino nisi pametan da li je dobro ili loše da si na spisku.
Vjerovatno oni koji ostanu će do penzije raditi bez plaće da isplate bivše i “nove” otišle radnike i plate nagomilane dugove
“vrlih” rukovodica. Inače, kome god se spomene gosp.Mišković izražava svoje čuđenje kako čovjek tih kvaliteta može biti
direktor. Mislim da su u krivu, on radi najbolje što zna i može, kriv je onaj koji ga je postavio i dao mu takve ovlsti, a to
je “mladi” direktor.