TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=31234

Šuška se šuška…… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

…. da Iva voli Duška! [kiss]

Danas moguće čišćenje aska sve do 3000 ? [proud]

http://www.hanfa.hr/uploads/33-10-12.pdf

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Da je imao namjeru uistinu objaviti ponudu za preuzimanje, dostavio bi urednu dokumentaciju. Toliko glup nije, to je bio samo pokušaj kupovine vremena, a ne ponuda. Mene više interesuje kolika je bila ponuđena cijena u toj "nevaljaloj ponudi"?

Da je imao namjeru uistinu objaviti ponudu za preuzimanje, dostavio bi urednu dokumentaciju. Toliko glup nije, to je bio samo pokušaj kupovine vremena, a ne ponuda. Mene više interesuje kolika je bila ponuđena cijena u toj "nevaljaloj ponudi"?

Moja slobodna procijena je 4200-4400kn a po Hanfi 2000kn više Imaju vremena do 31.08,2010g do kada mora biti skupština a onda van ako nema valjane ponude za preuzimanje Zatim kreću tužbe bar što se mene tiče Imamo se fala bogu od čega naplatit

Moja slobodna procijena je 4200-4400kn a po Hanfi 2000kn više Imaju vremena do 31.08,2010g do kada mora biti skupština a onda van ako nema valjane ponude za preuzimanje Zatim kreću tužbe bar što se mene tiče Imamo se fala bogu od čega naplatit
[/quote]
Ja ću se složiti i sa jednim trosobnim stanom u centru Rijeke, keš mi nije neophodan, možemo se dogovoriti.

Moja procjena je da nije imao bankovnu garanciju i da je zato sve odbijeno.
Isti scenarij je već viđen na INDG.

Vidim nitko ne komentira revizorski izvještaj pa ću ja malo:
Sad barem znamo od kud onih nebuloznih cca. 50 milijuna kuna nerealiziranih financijskih prihoda – dečki su rekli da je vrijednost njihovog udjela u Policentru puno veća od dotadašnje knjigovodstvene i to malo estetski popravili tako da su odmah uprihodili potencijalne buduće primitke. Malo podsjeća na Enron, zar ne?

Inače, i ostali djelovi mišljenja samog revizora su stvarno zanimljivi. Pogotovo onaj dio sa Vrni d.o.o. Da smo u nekoj drugoj zemlji, ova ekipa bi odavno bila iza rešetaka.

Dionica mora početi rasti jer je navodno gosp.Hugo postao jedan od direktora u filijali Zagreb.Priča se da je on stručnjak na području logistike,tako da ja svoje dionice ne mislim tek tako prodavati.Pozdrav! [thumbsup]

🙂 🙂 bože što je na ovom forumu zabavno 🙂 🙂

Dosadilo mi čučati na bidu. Ako netko ima želju da proda po 2500, neka se javi na privat. Pozdrav!

New Report

Close