Tko se iskrcao?
Izgleda da je popiz… što mu niko nije htio ovih 8 po 2300 pa udario po bidu Nije imao više živaca za igru Evo čekam razgovor sa predsjednikom uprave u 13i 45
Da je sačekao do 2 sata kupio bih i tih 8 po 2300. Taman sam pribavio lovu, a kad nekom drugom pala kašika u med. Onih prvih 22 kom. su kod mene. Ovo je jednostavno bilo po sistemu "daj što daš".
Teško je danas doći do keša ako ga trebaš po svaku cijenu, a ovo je jedan od takvih slučajeva. [thumbsup]
Neka se prodavač ne ljuti, jer ja sam mu platio onoliko koliko je tražio, a to je danas velika rijetkost u bilo kojem obliku trgovanja! [rolleyes]
Neka se prodavač ne ljuti, jer ja sam mu platio onoliko koliko je tražio, a to je danas velika rijetkost u bilo kojem obliku trgovanja! [rolleyes]
Prodam ti ja svoje po 9000! [smiley]
[/quote]
MIsliš li da je to fer vrijednost Obrazloži kako si došao do nje Ja mislio dati po 6000
[/quote]
MIsliš li da je to fer vrijednost Obrazloži kako si došao do nje Ja mislio dati po 6000
[/quote]
A daj ti meni prvo objasni što ti radiš kod predsjednika Uprave…
Ili još uvijek čekaš?
Poslije jučerašnjeg hara-kirija jako teško da će biti više po sličnim cijenama. Skuština je sve bližei bliže!
Luka Rijeka i kinezi se pitaju gdje da skladištimo robu i tko da nam to obavlja, tko ima nove kamione i iskustvo u otpremi? [cool]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-rijeka-kinezi-nude-10-milijardi-eura-za-poslove-u-hrvatskoj,75727.html
Poslije jučerašnjeg hara-kirija jako teško da će biti više po sličnim cijenama. Skuština je sve bližei bliže!
Luka Rijeka i kinezi se pitaju gdje da skladištimo robu i tko da nam to obavlja, tko ima nove kamione i iskustvo u otpremi? [cool]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-rijeka-kinezi-nude-10-milijardi-eura-za-poslove-u-hrvatskoj,75727.html
Ask je sve manji Dali ko primjećuje
Netko lupio po bidu, a onda netko po asku. Zašto se jednostavno ne dogovorite? Pa razlika je i do 20%.
Da nije opet trezor, oni su naučili kupovati po skupljoj tarifi? [rolleyes]
Neka junačina se "nameračila" i tuče po asku. Samo hrabro junačino, čekam te i ja na 6200. Sve ispod toga je džabe! Šuška se šuška…… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]