Nešto se prča da bi se danas raspravjalo o ulaganju EBRD-ea u Šibensku luku.Dobra vijest.A i bliži se dan D o ponudi za preuzimanje.
Nešto se prča da bi se danas raspravjalo o ulaganju EBRD-ea u Šibensku luku.Dobra vijest.A i bliži se dan D o ponudi za preuzimanje.
Nije li dan već prošao ako se ne varam Koji ti misliš da je dan d
Oni su trebali obavijestit HANF-u,a HANF-a obavijestiti Zg burzu.Nemam pojma ako oni ne obavijeste HANF-u dali je ista obavezna to objaviti preko Zg burze.Ja sam inače mislio kada sam dobio onu obavijest 14.04.2010.da su oni dužni dati obavijest do 28.04.2010, a u najgorem slučaju danas.Neznam sto da velim možda netko zna točan datum od dioničara.
Nema ponude. Pretpostavljam da sad slijede tužbe na trgovačkom sudu.
Nešto se dešva smanjuju se prodajni nalozi a kupnja se stidljivo pojavljuje
Neide mi u glavu da nitko ništa nezna što se dešava sa TNSA.Gdje je predstavnik malih dioničara da nije i on otišao na stranu Ključeričeka i njegovih kamarata.Nema tužbe, nema preuzimanja što se dešava ili ste svi izašli iz te dionice.Nemogu vjerovati da nema nikakovih komentara.Svi znaju samo komentirati i pumpati dionicu kada radi nekakovih špekulacija počinje rasti.
Neide mi u glavu da nitko ništa nezna što se dešava sa TNSA.Gdje je predstavnik malih dioničara da nije i on otišao na stranu Ključeričeka i njegovih kamarata.Nema tužbe, nema preuzimanja što se dešava ili ste svi izašli iz te dionice.Nemogu vjerovati da nema nikakovih komentara.Svi znaju samo komentirati i pumpati dionicu kada radi nekakovih špekulacija počinje rasti.
Niko ne komentira 1kv Gubitak 5 milja stdiljivo smanjenje broja radnika za 4 Ima li ko da je knjigovođa da mi objasni za stavku za pokazatelj likvidnosti gdje je koeficijent0,54 a novac+fin.share377,77 Dug smanjen za 10 milja što je duplo više od gubitka Interesira me ova stavka Novac+share 377.77
O ovome ni traga ni obavjesti na ZSE ili od starne Hanfe..Transadrije….Svaka im cast kako se ponasaju. Imaju i pravo kad tu vise nitko nikoga nista ne pita niti kontrolira.
Skrbnički račun Volksbanke prodao je 2.000 dionice Transadrije (ZSE:TNSA-R-A) i time napustio TOP 10 dok je taj udjel očito kupio trezor kompanije koji je time postao treći najveći vlasnik.
http://www.seebiz.eu/hr
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.033 27,94 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.215 14,66 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. TRANSADRIA D.D., RIJEKA (1/1) 3.069 10,67 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:4097990822025740::NO:RP::
Pozdrav
Mislim da je ljude na ovoj dionici uhvatila totalna letargija. Trgovanje totalna mizerija. Ne samo ovdje nego na cijeloj burzi. Ko ima love ulazi u neke druge stvari, a mi što smo unutra čekamo neke povoljnije dane. Zanima i mene što oporba radi, jer koliko su oni jaki, toliko je i vlast jaka. A možda su i oni odustali od svega… A možda su u šumi [smiley]
U ovo doba prošle godine mi se telefon žario od poziva Udruge malih dioničara…
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.033 27,94 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.215 14,66 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. TRANSADRIA D.D., RIJEKA (1/1) 3.069 10,67 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 1.232 4,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.092 3,80 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029 3,58 Osnovni račun TRŠĆE, HRVATSKA
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 500 1,74 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
8. ŠKARICA BRANKO 414 1,44 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ALVIŽ NICOLAS 354 1,23 Osnovni račun ŠIBENIK, HRVATSKA
10. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 300 1,04 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 70,38
I NAVA se vratila u top 10…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/Vlk4bbyfZOZNnpaHNWX9qA==.pdf
Glavno da je ugovor posluzio svrsi…dionice prije skupstine prepisane Dezinsekciji tako da su imale pravo glasa…sad se mogu vratit natrag u "krilo" trezora.
Vuk sit i ovce na broju…a seljaci opet ostali gladni i bosi
Pozdrav