Smanjen broj radnika za 39 ljudi, oko 10%. [yawn]
He-he.
Dobit za 2009. 2 milje kuna, uključujući 49 milja kuna nerealizirane dobiti.
Baš me zanima tko im je revizor i što će on napisati.
Počeli su izgleda vraćati iz "slamarice" zamračenu lovu, pa otuda i dobit! [lol]
[/quote]
Isto tako u rashodima 25milja nekakvo usklađivanje
Trenutna TK tvrtke je oko 73 milijuna kuna, a nerealizirana dobit 49 milijuna. Strava i užas od cijene!
Strava i užas od cijene!
Da, stvarno je smijesna cijena, no tu je zbog sadasnjeg statusa quo.
Ali moglo bi se to uskoro promijeniti.
"Ljubo Jurčić nadovezao se na temu pa napomenuo da ne treba prodavati HEP, ali da se država mora čim prije riješiti svih dionica u tvrtkama u kojima ima manjinske udjele, odnosno do 25 ili 30 posto.
”Nije to privatizacija, nego prodaja po sistemu daj što daš”, ubacio se Škegro."
Off topic – Skegro.. uhh. [huh]
Da, stvarno je smijesna cijena, no tu je zbog sadasnjeg statusa quo.
Ali moglo bi se to uskoro promijeniti.
"Ljubo Jurčić nadovezao se na temu pa napomenuo da ne treba prodavati HEP, ali da se država mora čim prije riješiti svih dionica u tvrtkama u kojima ima manjinske udjele, odnosno do 25 ili 30 posto.
”Nije to privatizacija, nego prodaja po sistemu daj što daš”, ubacio se Škegro."
Off topic – Skegro.. uhh. [huh]
[/quote]
Nešto nam se kuha na ljepotici Sve pada a ono raste
Kuha se kuha "ključić" juha!
Ama kada će te već jednom shvatiti da ponuda za otkup mora biti, inače cijela ekipa leti iz firme. Oni nemaju pravo glasa na skupštini ako to ne naprave. Kako će i na koji način to napraviti ? E to je već njihov problem. Sami su si juhu zakuhali, sami će je morati i "posrkati"! [cool]
Koji je ovo igrač ? Izgleda da je sam sebi prodao jednu dionicu nebi li izazvao paniku i pokupio nešto jeftino u ovoj situaciji.Nekima bi ja uopče zabranio trgovanje na burzi.
Koji je ovo igrač ? Izgleda da je sam sebi prodao jednu dionicu nebi li izazvao paniku i pokupio nešto jeftino u ovoj situaciji.Nekima bi ja uopče zabranio trgovanje na burzi.
Nešto se povukla prodaja