TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trebali ste to na vrijeme prodati, a para u validus ubaciti, ovako ne znam kad će te na zelenu granu…a druge boje i nisu baš u modi [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Ovdje upišite svoj komentar…

Ovaj sr Zabe se opasno puni Izgleda da je njemu sve jeftino Nešto se sprema

Zatišje pred buru.

Što se čeka sa izvješčem?

Dionica ronilica! Nikada nisi siguran hoće li "zaroniti" ili "izroniti"!

Jeste primili rješenje ? Datum je 14.04.2010.to znači da bi krajem mjeseca trebala uslijediti objava za preuzimanjem.Ako se to ne dogodi svaki dioničar normalno ako želi može podnjeti tužbu trgovačkom sudu.Predstavnik malih dioničara valjda prati ovu situaciju.Molim vaše komentare.Pozdrav svim dioničarima TNSa.

Jeste primili rješenje ? Datum je 14.04.2010.to znači da bi krajem mjeseca trebala uslijediti objava za preuzimanjem.Ako se to ne dogodi svaki dioničar normalno ako želi može podnjeti tužbu trgovačkom sudu.Predstavnik malih dioničara valjda prati ovu situaciju.Molim vaše komentare.Pozdrav svim dioničarima TNSa.

Evo stiglo pismo od Hanfe Nisam sve pročitao jer ima par strana avidim da je sve detaljno opisano ko mora dat ponudu i koliko ko ima dionica Nema više zajebancije sa državom

Tko je danas imao sreće i ulovio ovih 5 kom.Fino si to netko sakuplja za kraj mjeseca.Svaka čast.

Tko je danas imao sreće i ulovio ovih 5 kom.Fino si to netko sakuplja za kraj mjeseca.Svaka čast.

Pa ovaj skrbnički Zba redovno kupuje sve što se ponudi Mislim da je ovaj Bulat iza njega stoji da ima manje platit u preuzimanju Ima diskont50%@

Nisam dugo "drukao" na ovoj dionici, pa evo malo da i ja "zamutim vodu".
Zaista najvažniji dio rješenja HANF-e u vezi ponude za otkup preostalih dionica krije se u dole boldanom tekstu. Da li će ekipa koja je dužna ovjaviti ponudu to učiniti ili ne, to je apsolutno nebitno u ovom slučaju. Da li će netko od ostalih dioničara tužiti tu "ekipu" trgovačkom sudu, to je također nebitno. Bitno je da će dotična "bratija" ukoliko ne objave ponudu završiti na zavodu za zapošljavanje, odnosno da će "izletjeti" iz fotelja po kratkom postupku. Odnosno dionice koje trenutno posjeduju, ukoliko ne objave ponudu za otkup preostalih, nemaju pravo glasa na skupštini. A to je isto kao da su si sami napisali "smrtnu presudu". Neće biti više "ključeva" u upravi, a i članovi NO putuju s njima. Za pojedince je to najveće zlo koje ih moglo zadesiti, gore i od objave o preuzimanju.

Samo da se riješimo "Metuzalema", pa onda možemo, što se mene tiče i u stečaj!

Nisam dugo "drukao" na ovoj dionici, pa evo malo da i ja "zamutim vodu".
Zaista najvažniji dio rješenja HANF-e u vezi ponude za otkup preostalih dionica krije se u dole boldanom tekstu. Da li će ekipa koja je dužna ovjaviti ponudu to učiniti ili ne, to je apsolutno nebitno u ovom slučaju. Da li će netko od ostalih dioničara tužiti tu "ekipu" trgovačkom sudu, to je također nebitno. Bitno je da će dotična "bratija" ukoliko ne objave ponudu završiti na zavodu za zapošljavanje, odnosno da će "izletjeti" iz fotelja po kratkom postupku. Odnosno dionice koje trenutno posjeduju, ukoliko ne objave ponudu za otkup preostalih, nemaju pravo glasa na skupštini. A to je isto kao da su si sami napisali "smrtnu presudu". Neće biti više "ključeva" u upravi, a i članovi NO putuju s njima. Za pojedince je to najveće zlo koje ih moglo zadesiti, gore i od objave o preuzimanju.

Trebali bi se dogovorit za zajedničku tužbu Pričao sa odvjetnikom jučer i kaže da na Trgovačkom sudu ide relativno brzo oko 6 mj a ako se žale da malo duže traje

New Report

Close