koliko je ponderirani prosjek u pitanju. da li se tu broje onih 2000 komada što su prodani van burze za skoro 4000kn? trebao bi biti oko 3200-3300?
Prosijek je nešto iznad 6000,00kn iz 2008g koji moraju dat u ovoj ponudi
Dobro jutro transadrijaši.Kuda čemo danas up ili down ? SN holding je već u blokadi što se čeka sa ovim papirom ? Navali narode još malo pa nestalo.
Prošle godine su na današnji dan dali izvješče.Da li netko zna hoče li se to dogoditi i sad ?
Danas će izaći "hrpa" izvješća, zadnji je dan za predaju.
I ? Bananči ….prodao onu svoju dionicu pa ne pišeš više…cccc….
Prošle godine su na današnji dan dali izvješče.Da li netko zna hoče li se to dogoditi i sad ?
Dali ima koji pravnik na forumu da odgovori da li je moguća skupna tužba nas mali dioničara na Trgovačkom sudu Hvala
Dakako da je moguča.To bi trebao napraviti predstavnik malih dioničara.Sakupiti punomoči od svih malih dioničara i utužiti ako bude potrebno.Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.Mislim da ima igrača iza Ključeričeka kojima nije problem platiti cijenu od cca 6400 kn,tj. dati ponudu za preuzimanje.jer sa nekretninama ona vrijedi puno,puno više.
Tužba za šta?
[/quote]
Pa ako ne daju ponudu za preuzimanje
[/quote]
Ja sam htio pokrenuti tužbu pritiv grada Opatije, kad je došao u obavezu davanje ponude za LRH. Nakon savjetovanja sa odvjetnikom sam odustao i prodao dionice. Postupak bi kod nas trajao najmanje 3 godine, u kojem razdoblju ne možeš raspolagati dionicama. Mogućnost naplate i ako dobiješ, je jako mala i upitno je koliko bi ti još trebalo godina da se naplatiš, itd. Po meni je neisplativo, a ovako kao što se dogodilo kod LRH, sve se promjeni u momentu!
LRH imaju sasvim drugačiji slučaj od ovoga sa TNSA.Ne miješati kruške i jabuke.
Ako netko neće da plati, postupak naplate (tužbe) je isti! Ne vidim u čemu je razlika?