S pravne strane moraju dati ponudu za preuzimanje.To sam se raspitao baš onako kako je HANFA dala obavijest.Što se tiče njihovog kapitala da li oni to mogu preuzet ili ne,tko zna koji od igrača iz vrha stoje iza toga.Možda oni samo kupuju u ime tih genšera.Tako da se ne treba bojati za novce .Pojedinci imaju toga koliko voliš a ovo im je prilika za pranje.Znate i sami tko je štitio Ključerićeke i upravu kako oni to super vode.Najvažnije je firmu dobro uništiti da se može što jeftinije preuzeti.Tako da se nemorate bojati od kud im lova za preuzimanje već ako vam ovako jeftino daruju dionicu navalite barem će vam se dvostruko vratiti.Pozdrav svim dioničarima.
Kakve veze Polančec ima sa TNSA?
Dvije različite stranke koje su se zalagale za ovu upravu sa Ključeričekima na čelu.Gosp.Linič i Polančec.To je veza TNSA – Polančec.
Mislim da je HFP u zoni utjecaja ministra Šukera, a ne bivšeg ministra Polančeca.
Ali možda griješim…
Prvog aprila ovdje stiže "teška artiljerija", pa si vi sada dobro promislite što bi to moglo značiti. Toliko od mene, idem se gurati na bidu, možda mi netko "greškom" proda misleći da je od "kompe". Vrijeme aska se polako ali neodloživo približava! [cool] [proud] [shocked]
Aime, poranila ova teška artiljerija! [lol]
Viro je bio na dobitku 0,55 posto, Atlantska se plovidba spustila 0,05, a Ina je skliznula 0,06 posto. Zagrebačka banka je pridobila 1,59 posto, Končar- elektroindustrija se spustila 0,55, a Industrogradnja je zaronila 3,09 posto. Snažnim rastom, od čak 33,16 posto, ističe se izdanje Transadrije.
Kakav glup obračun rasta, pa tek smo na startnoj poziciji! [proud]
koliko je ponderirani prosjek u pitanju. da li se tu broje onih 2000 komada što su prodani van burze za skoro 4000kn? trebao bi biti oko 3200-3300?
čitaj….čitaj….kakav ponderirani prosjek ?
Rječ je o transakcijama kad još nisi bio registriran,ne znači da nisi bio na ZSE,ali….
dakle,sve je jasno,osim,tko će i kako natjerati likove da plate 6400Kn po dionici…ili trenutno nabijaju cijenu,kupujući papire koje bi ionako trebali skupiti u javnoj ponudi po duplo većoj cijeni,pa na taj način dižu cijenu,da se generalno iskrcaju s zaradom,a tužbe,sudovanje i ostalo prepuste vremenu, ALI S KEŠOM U RUCI…..ili netko drugi koristi situaciju s istim ciljem,jer sasvim je jasno,da NE POSTOJI način da se naplati od odgovornih 6400 Kn po dionici . NE POSTOJI .
Da lijepo i odustanu od svih svojih papira, na trenutno stanje TNSA,to im je manji gubitak.
čitaj….čitaj….kakav ponderirani prosjek ?
Rječ je o transakcijama kad još nisi bio registriran,ne znači da nisi bio na ZSE,ali….
dakle,sve je jasno,osim,tko će i kako natjerati likove da plate 6400Kn po dionici…ili trenutno nabijaju cijenu,kupujući papire koje bi ionako trebali skupiti u javnoj ponudi po duplo većoj cijeni,pa na taj način dižu cijenu,da se generalno iskrcaju s zaradom,a tužbe,sudovanje i ostalo prepuste vremenu, ALI S KEŠOM U RUCI…..ili netko drugi koristi situaciju s istim ciljem,jer sasvim je jasno,da NE POSTOJI način da se naplati od odgovornih 6400 Kn po dionici . NE POSTOJI .
Da lijepo i odustanu od svih svojih papira, na trenutno stanje TNSA,to im je manji gubitak.
Do jutros ni Polančeca nisu mogli natjerat u buksu a danas ide sam Prošla su vremena kad se radilo šta se htijelo izgleda došli neki drugi vjetrovi