dobra kupnja da bi išlo ispod 2000 [undecid]
dobra kupnja da bi išlo ispod 2000 [undecid]
Pa to i čekamo!
Preslaba je kupnja da bi to išlo up.Čekamo,čekamo a neznamo što.
Zvao u firmu plaću su isplatili u petak Para se ima pa možda se nađe i za ponudu Dat će mo im popust 10% za keš Slažete li se ?
Da čujem tko je ovo prodao po ovoj cijeni,a još bolje tko je kupio.Ili se menađerčići lagano rješavaju kako bi izbjegli ponudu za preuzimanje.Barem si tako ubrijavaju.
Svrstani smo u segment za promatranje od strane HANFE.
Naravno, zato se i makao onaj odbrambeni nalog od 500 kom.
Sukladno čl. 357. Pravila Zagrebačke burze, Burza je u Segment promatranja svrstala dionice TNSA-R-A i ELPR-R-A zbog rješenja HANFA-e o nastanku obveza za preuzimanje.
Sjedim u naslonjaču i čekam da me preuzmu, a u međuvremenu preuzimam po 2253 i čitam stare članke o lopovluku neviđenih razmjera.
[cool]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/zoran-korda-kljucaricek-pronevjerio-milijune-u-transadriji,-a-podrzavaju-ga-linic-i-polancec,58649.html
Kćer mi je odvjetnica moram joj dati zadatak da to sve prouči.Ovi naši zakoni nisu loši samo što se ne provode ili se rijetko provode.Bojim se da bi se to moglo odužiti kao ikod LRH i SN holdinga.Inače bi i ja volio loviti ove ribice sa nalozima od 2253kn.Lijep pozdrav i puno sreće kod prodaje,a bogami i kupnje po ovoj cijeni.
ova transadria može biti ovakva i onakva firma ali je izvrsna dionica i za špekulante i za dugoročne i trenutno je oko dna, nije da ne može niže ali ne može puno niže.
drago mi je da sam u njoj i da sam kupovao malo iznad trenutnih razina.
Skrbnički ZABE (tj. oni) kupio 76 kom. i Alviž Nicolas 4 kom. zadnji tjedan (bravo Nicolas). Ako još bude ovako jeftino, možda se i ja ukažem! [shocked]
A što ako dođe do objave o preuzimanju od strane bratije, a ja nisam zadovoljan cijenom?
Moram prodati i nitko me ne pita jel mi malo ili nije ili mogu zadržati dionice?
Od kad si ti na tržištu? Da li ti je ovo prva ponuda za preuzimanje?
Nije ovo istiskivanje da bi morao prodati. Ako nisi zadovoljan cijenom, zadržiš dionice. Što se tiče same cijene, mislim da je tu ZPDD prilično jasan.
A ako misliš da će doći do preuzimanja, predlažem da se upoznaš sa tom grupom pojedinaca pa ćeš bolje moći procjeniti kolika je vjerojatnost da im neka banka da garanciju.
Od kad si ti na tržištu? Da li ti je ovo prva ponuda za preuzimanje?
Nije ovo istiskivanje da bi morao prodati. Ako nisi zadovoljan cijenom, zadržiš dionice. Što se tiče same cijene, mislim da je tu ZPDD prilično jasan.
A ako misliš da će doći do preuzimanja, predlažem da se upoznaš sa tom grupom pojedinaca pa ćeš bolje moći procjeniti kolika je vjerojatnost da im neka banka da garanciju.
Ova prva 2 pitanja su retorička? Ako nisu, vrlo rado ću odgovoriti.
Hvala na odgovoru i savjetu…