TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opa vidite Bisiness Hr Cijena u ponudi najmanje 6400,00kn a moguće i 10000,00do 11000,00kn jer ako su kupovali u 2007godini kolko je tada bila cijena

Nevjerovatno, ovdje kao da ste svi počeli trgovati jučer na tržištu kapitala!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Opa vidite Bisiness Hr Cijena u ponudi najmanje 6400,00kn a moguće i 10000,00do 11000,00kn jer ako su kupovali u 2007godini kolko je tada bila cijena

Nevjerovatno, ovdje kao da ste svi počeli trgovati jučer na tržištu kapitala!?
[/quote]
Kaj si ti od ovih što moraju dati ponudu Zakon je jasan prosijek u 3 mjeseca ili kupnja u godonu dana ,pa što je povoljnije za dioničare

Po HANFI moraju dati ponudu, ali je neće dati jer nemaju para za to, a i da imaju nisu retardirani dati toliko love. drugim riječima, ostaje status quo [yawn]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Po HANFI moraju dati ponudu, ali je neće dati jer nemaju para za to, a i da imaju nisu retardirani dati toliko love. drugim riječima, ostaje status quo [yawn]

Ok onda nek kupe prnje iz firme i suoče se sa tužbama malih dioničara

aktualni nadzorni i upravni odbor, kako sada stvari stoje, biti će smijenjeni na izvanrednoj skupštini, mali dioničari, čak i da su svi odreda kratkovidi, sigurno vide tu mogućnost i svoju šansu za preuzimanjem transadrije [thumbsup]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

i putnici iz potpalublja Titanica..vidjeli su u jednom trenutku šansu da putuju u prvom razredu….

Kada ćeš shvatiti da mali dioničari nisu za ništa…jedino im je interesantan profit na dionici . NIŠTA više…uostalom,čak ih ne zanima ni na koju firmu glasi dionica…samo profit.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

ček zar stvarno tu netko misli da će ovi kauboji platit 6500 po dionici? pa oni nemaju za kiflu a kamoli za preuzimanje [lol] [lol] platit će kaznu i odugovlačit do besvjeti, žalit se svakih 30 dana itd itd.sjetite se Fižulića i magme…svaka tužba košta a ovo definitivno nisu vremena za takve stvari…ja bi najrađe da moraju izmislit pare inače će ih pogubit na trgu ali dečki moji niš od toga…čekaju se bolja vremena [bye]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

i putnici iz potpalublja Titanica..vidjeli su u jednom trenutku šansu da putuju u prvom razredu….

Kada ćeš shvatiti da mali dioničari nisu za ništa…jedino im je interesantan profit na dionici . NIŠTA više…uostalom,čak ih ne zanima ni na koju firmu glasi dionica…samo profit.

Je, je, a Vas velike dioničare ne interesira profit, Vi ste tu iz ljubavi prema radnicima! Kakav biserko!
Pa naravno da smo svi uložili u dionice iz profitabilnih razloga, a ne iz domoljubnih ili radničkoljubnih!

Prema rješenju Hanfe predsjednik Uprave Marijan Ključariček i član Uprave Miran Ključariček djelovali su na Skupštini društva zajedno s članovima Nadzornog odbora Damirom Račićem, Vedranom Petkovićem, Dinkom Kamenićem i Ivicom Paršićem te s čelnikom ovisne tvrtke šibenskog TIP-a Pavlom Bulatom, a s obzirom na to da zajedno imaju 16,7 posto dionica društva te su prikupili punomoći za još 8,4 posto dionica, stekli su se uvjeti za objavu javne ponude za preuzimanje društva.
"Tko drugom jamu kopa, fizički je radnik!"
Svima bi im podijelio kečeve iz matematike. Koji vrag su im trebale tolike punomoći, jeftinije bi prošli da nisu "iščupali" osigurač. Bogme dečki skupo će vas stajati "nestanak struje", i potom odlaganje skupštine dioničara da bi se prikupile punomoći. [angry]

Sada je jasno tko je zadnjih par dana prodavao u "bescjenje". Zasigurno netko od gore navedenih iz razloga smanjenja ukupnog broja dionica ispod 25%. Samo problem je u tome što je to trebao ranije napraviti, sada mu to više ništa ne znači.
Tužba košta, ali i žalbe i povlačenje po sudovima košta daleko više.

Ovo mi izgleda dosta ozbiljno i papirnato "potkovano"!
http://www.zse.hr/default.aspx?id=29490

kako prolaze te prisilne objave ponude za preuzimanje najbolje se vidi na primjeru LRH: tamo godinama čekaju ponudu Opatije od 5000 kn po dionici, a sad će Sabor izmijeniti zakon da se i formalno ta obveza briše. toliko o tome [bye]

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close