TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da ste se popalili, ali za tim stvarno nema potrebe.
Zanima me otkud novinaru taj podatak i iz kojeg sluzbenog izvora?
Pa nema valjda Hanfa otvorenu liniju sa Slobodnom dalmacijom?
Jer ako je to istina, Hanfa bi trebala biti prva koja ce o tome obavijestiti javnost, a ne neki novinar u Slobodnoj, jel se slazete?
I dionicu staviti u segment promatranja uz sve moguce detaljne informacije (tko, kako, kada i po kojoj cijeni), jer ako je dokazano zajednicko djelovanje, to je novonastala cinjenica koja itekako utjece na cijenu!

O, mi o vuku! Evo ga!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/G9cXhLKYCKbVPzFOxfpmyg==.pdf

Eh, a sad treba pitati onog novinara otkud njemu ta informacija prije nego sto je objavljena na ZSE!

O, mi o vuku! Evo ga!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/G9cXhLKYCKbVPzFOxfpmyg==.pdf

Eh, a sad treba pitati onog novinara otkud njemu ta informacija prije nego sto je objavljena na ZSE!

Cijena bi bila oko 4300,00kn bez uračunate premije

jako fuko, jesi ti jedan od ovih pobrojanih u ovom izvješću?

a zanima me i kako HANFA misli natjerat ovu hajdučku bratiju da daju lovu.
ako nisu mogli Galinca ni Ljubasa [lol]

Frankly my dear, I don't give a damn!

Koliko ja vidim, cijena je na dan nastajanja obaveze, tj. 15. srpnja 2008. bila 6494,95kn.

jako fuko, jesi ti jedan od ovih pobrojanih u ovom izvješću?

Pa jel vidis negdje u rjesenju da stoji Yako Fuko?

…u koliko se ponuda ne objavi…a vrlo vjerojatno nece…dionicari mogu traziti sudsku prodaju pod uvjetima kojima je morala biti objavljena ponuda za preuzimanje..:))

Napokon da su nakon skoro dvije godine od trenutka nastanka obaveze (25.03.08)…pravnici iz HANFE donijeli ovakvu odluku. Bit ce tu posla i za DORH….Kad se samo sjetim one njihove bahatosti za vrijeme skupstine ljetos….Idem si natocit jednu kratku ..:))

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Moš mislit kako će objavit ponudu, nema problema! Hm, kad se samo sjetim kako su se veselili nakon zadnje skupštine, a posebno Damir Račić, koji je povikom, "sada me strpajte u zatvor" začinio skupštinu i narugao se udruzi! Baš me interesira kako će se izvući iz ovoga, a očito je da će ovo povući i ostale nadležne institucije da rade svoj posao!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ovdje upišite svoj komentar…

zna li tko koliko su dužni ukupno i koliki je im udijel u trgovačkom centru u Rijeci

Ovdje upišite svoj komentar…

zna li tko koliko su dužni ukupno i koliki je im udijel u trgovačkom centru u Rijeci

Ha, malo sam si uzeo vremena i pročitao cijelo rješenje Hanfe. Jako zanimljivo. Mogao bi čak reći da je ovo prvi put da vidim da Hanfa stvarno radi svoj posao. Sad će biti zanimljivo vidjeti što će HFP kao najveći dioničar napraviti pošto je Hanfa utvrdila da je bilo nezakonitog djelovanja u poslovanju Transadrije.

Što se tiče ponude, ne bih previše očekivao. Ovo rješenje će pokušati pobijati, a ako i ne pobiju, nijedna banka takvoj grupi likova neće dati garanciju za obveznu ponudu.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/transadria-clanovi-uprave-i-no-a-u-obvezi-objavljivanja-ponude,72174.html

New Report

Close