Ovdje upišite svoj komentar… [shocked] [shocked] [shocked]
Sad kada sam se "malo" namazao, mogu i drukati na gore! [proud]
Imaju više nekretnina od INGRE i IGH zajedno. [lol]
+Šta se desilo da se javlja ovolika kupnja
Kao što sam prije komentirao…obrana margina . pa kom opanci..a
Ovdje upišite svoj komentar… [shocked] [shocked] [shocked]
Sad kada sam se "malo" namazao, mogu i drukati na gore! [proud]
drukas od nove godine i 3 soma pa nista [lol]
mozda bude 3. sreca [thumbsup]
Kao što sam prije komentirao…obrana margina . pa kom opanci..a
[/quote]
Sa 120 novih komada na kupnji? Pa neznam bas da je obrana margina, moglo bi se to i sa puno manje. Bice da je nesto drugo u pitanju.
[/quote]
moguće….moguće…ali ima i na 2000 500 komada,samo je pitanje,ima li netko spreman,ako želi rušiti cijenu,prevrnuti toliku količinu . Dakle,na TNSA cijena se ruši s 10 komada,a brani s 100 .
"Osim Liburnije hotela, postoji još devet poduzeća u kojima su utvrđene, ali ne i objavljene ponude za preuzimanje.
To su zagrebački Jadran TMN, Magma, Industrogradnja, Elektropromet, Kamensko i TOZ, te Laguna iz Novigrada, Jadran Kamen iz Pučišća i Transadria iz Rijeke. "
Otkud im ovo? [huh]
Dokazano je zajedničko djelovanje…a kako to, da vi kao dioničar to ne vidite, kad ja, koji nisam dioničar transadrije, to vidim… a kako da ne vidim kad je tako upadljivo…zbrojte volksbanku, zagrebačku banku skrbnički, erste/kvarner, i još odite u skdd pa ovome zbroju dodajte još ono malo siće što se vodi na imenima članova uprave i nadzornog
[wink] [wink] [wink] + [shocked] [shocked] [shocked]
a kako to, da vi kao dioničar to ne vidite, kad ja, koji nisam dioničar transadrije, to vidim…
Ma ne zanima mene sto ti vidis nego otkud su oni uzeli taj podatak?
Ma ne zanima mene sto ti vidis nego otkud su oni uzeli taj podatak?
Pa Hanfa ima pravo tražiti od bilo kojeg skrbništva da joj se dostave podaci tko je točno iza skrbničkog računa. I skrbništvo im to MORA dati.
Koliko vidim na skrbničkim računima Zagrebačke banke, RBA, HPB-a i Volksbanke ima debelo preko 25% dionica. S tim da bi još trebalo odbiti trezorske dionice iz ukupnog broja dionica.