TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrlo vjerojatno kolega da je nazalost tome tako….a vidite li tko kupuje…http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/wvaJzBIsl9gnLYtbTIxCLA==.pdf…Clan NO Transadrije….Smoborcan…njemu je stalo do radnika i do dobrobiti rijecke firme..!!??

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ovdje upišite svoj komentar…

Place..???…odavno ih vise ne isplacuju na vrijeme…cak traze od konkuretnih firmi pozajmice dabi mogli servisirat obaveze….radnici se boje otkaza pa sute…ali sto su htjeli to su i dobili..

Deder rec ti nama koja je zadnja isplacena i koje su to konkurentne firme?

Tip iz NO-a izjavljuje da sad ima 374 dionice. Deseti (Alviž Nicolas) na listi na SKDD-u ima 350 dionica. Znači ovaj tip iz NO-a bi se morao vidjeti u prvih deset, ali se, eto, ne vidi. Jedino logično objašnjenje je da je iza zbirnog skrbničkog računa.

Zašto se član Nadzornog odbora firme skriva iza skrbničkog računa?
To ga svakako košta, a sumnjam da su trenutno u stanju razbacivati se s novcima.

Ovdje netko nešto zna više od mene.Da neide TNSA u stečaj,a HFP i Šuker nemaju pojma.Ili možda gosp.Linič on se zalagao za ovu upravu i NO.Nek si ih vodi kući.Nevjerojatno.

Netko se odlučio riješiti TNSA.Što je najvažnije izgleda da na ovoj cijeni ima i kupaca.Nek da što misli prodati da se to pokupi i završi s tim glupostima.Kad izađe izvješče da zaradimo nešto za duhan.

Netko se odlučio riješiti TNSA.Što je najvažnije izgleda da na ovoj cijeni ima i kupaca.Nek da što misli prodati da se to pokupi i završi s tim glupostima.Kad izađe izvješče da zaradimo nešto za duhan.

Samo da je znat ko izlazi i uz to kolko tog još ima

Kakva je situacija na K/P ako ima tko da nabaci.Zahvalan.

Vidim da je zadnjih dana na ovoj dionici došlo do "frke" među pojedinim dioničarima zbog pada cijene.
Pad je razumljiv jer je dionica nelikvidna a netko pod svaku cijenu treba svjež keš, nekom gori pod petama.
Čovjek se obično zapita tko to prodaje po ovim cijenama i zašto? No treba znati da uvijek netko prodaje, a netko drugi kupuje, bez obzira na cijenu.
Tako je naprimjer prošle godine netko prodavao Ledo u rasponu od 3200-3500, a netko drugi je kupovao taj isti Ledo. Danas znamo tko je od njih dvojice profitirao, jer se nedugo zatim Ledo tržio i po 7xxx. Za usporedbu sam uzeo Ledo, a moglo se i neku drugu dionicu koja je nakon svoga dna odradila i preko 100% rasta.
Možda TNSA nikada neće odraditi takav rast, možda će još i padati. Sve ovisi o tome tko ima kakva očekivanja.
Poanta koju sam želio iznijeti je ta da se ovdje ne bi trebalo previše zabrinjavati, jer sada je za to i kasno. Osobno ću još malo sačekati da vidim do kuda će ovo padati, i potom donijeti odluku o mogućem dokupu. Za sada bolje rješenje ne vidim! Pozdrav!
Inače već sam o tome dosta ovdje i prije pisao a to je da je ovu dionicu još prije godinu i pol trebalo pustiti u "slobodan pad", a potom dokupljivati za trezor. Taj scenario je došao tek sada, i jako mi je žao i ljut sam na upravu što smo svi mi koji vjerujemo u ovu firmu bili prisiljeni kupovati po daleko višoj cijeni, a sada smo ostavljeni na "cjedilu".
[angry]

Nemoj se ljutiti, ali ja ne vidim nikakvu perspektivu u ovoj dionici. Da je ekipa na zadnjoj skupštini uspjela preuzeti Transadriu to bi bila druga priča, ali ovako!? Znam da je u tom scenariju u planu bila prodaja nepotrebnih firmi, kao i nekretnina, a primarna djelatnost bi ostala, a potom prodala strateškom partneru uz zadržavanje djelatnosti i radnih mjesta. Ovdje je previše toga zamuljano i ne vidim koji je cilj sadašnje uprave, osim održavanja svojih pozicija unutra. Pri tom se razbacuje novac od firme (kojeg nema), a sve drugo je nebitno. Kad se samo sjetim predzadnje, a posebno zadnje skupštine i slavlja određenih podobnika, dođe mi da umrem od smijeha. Mislim se, što je meni trebalo tada biti u ovoj dionici i sudjelovati u tom cirkusu!? Ne znam, ali znam sigurno da se to više neće ponoviti!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Nemoj se ljutiti, ali ja ne vidim nikakvu perspektivu u ovoj dionici. Da je ekipa na zadnjoj skupštini uspjela preuzeti Transadriu to bi bila druga priča, ali ovako!? Znam da je u tom scenariju u planu bila prodaja nepotrebnih firmi, kao i nekretnina, a primarna djelatnost bi ostala, a potom prodala strateškom partneru uz zadržavanje djelatnosti i radnih mjesta. Ovdje je previše toga zamuljano i ne vidim koji je cilj sadašnje uprave, osim održavanja svojih pozicija unutra. Pri tom se razbacuje novac od firme (kojeg nema), a sve drugo je nebitno. Kad se samo sjetim predzadnje, a posebno zadnje skupštine i slavlja određenih podobnika, dođe mi da umrem od smijeha. Mislim se, što je meni trebalo tada biti u ovoj dionici i sudjelovati u tom cirkusu!? Ne znam, ali znam sigurno da se to više neće ponoviti!

je,najlakše je blatiti dionicu iz koje se izađe sa minusom,a da se bude malo konstruktivan-ova firma ima odlične nekretnine!

Najbolji investitor na forumu je plavi!

Onda se preseli u njih . Ili Ih založi . Ili misliš da uopće imaš neke koristi od njih .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close