TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trezor prestao kupovati…

Valjda se skijaju ( nadam se ne s našim novcima)…

Nema se para… eto zašto.
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/49793/Dobili-bozicnicu-ne-i-placu.html

ova firma je gotova, odavna se čudim tko osim same firme kupuje dionice TNSA na burzi . mogla bi imovina TNSA uskoro na bubanj da se namire radnici i vjerovnici. R&B

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Upravu treba iza rešetaka, tko zna za koliko su oštetili firmu. Radnici nemaju plaće!? Neka, nije mi žao, oni su glasali za ove lopove, eto im sada!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Idealna prilika za riješiti se viška zaposlenih i provesti reorganizaciju. Ako su i odgađali do sad, dalje neće imati izbora, morati će oštro rezati. Sumnjam da je itko od vas kupovao ovu dionicu računajući na 400-tinjak zaposlenih.

Ovo mi je super – firma nema za isplatiti plaće, ali ima za kupovanje vlastitih dionica na burzi. Možda i ima nečega u onome da se Uprava i Nadzorni odbor čuvaju od margin calla.

Ovo mi je super – firma nema za isplatiti plaće, ali ima za kupovanje vlastitih dionica na burzi. Možda i ima nečega u onome da se Uprava i Nadzorni odbor čuvaju od margin calla.

Ne kupuje samo trezor već i s.r.Zagrebačke banke a iza njega je onaj zadranin Izlazi ovaj iz s.r.Poštanske banke Ovi oće da mu plate maksimalno 2900,00kn

I ne samo oni, ima tu još miševa oko njih!

Ne kupuje samo trezor već i s.r.Zagrebačke banke…

Upravo na ovo sam mislo, ima njih više iza tog računa!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Tko nam se rješava TNSA?

Baš pratim,sve se prodaje osim TNSA.Znam da nije dobro vrijeme za privatizaciju,ali HFP je trebao prodati ovu dionicu,normalno preko burze.Pa šta bi bilo da bi bilo,sve opcije su bolje od gosp.Ključeričeka.

Prelit će se novac i ovdje…samo malo kasnije, čeka se opet neka neizvjesnost, skupština i sl.

fundamentalist

Transadria d.d. – izjava Društva o nemogućnosti dostave FI za 4Q 2009. godine u roku
http://zse.hr/default.aspx?id=28767

Pise da su znacajna knjizenja u bilanci Drustva jos uvijek u tijeku.. mozda su se na novogodisnjem partyu napili.. pa pao luster.. pa napravio rupu u podu.. otkrio podzemnu spilju… Kljucaricek opsovao.. uzeo baklju i uvukao se unutra, a kad ono.. 400 skrinja punih zlatnika.. za svakog zaposlenog po jedna! Napokon efektivno radno vreme 100%.. eno ih, jos broje pa nisu stigli…

Ma boje se i oni Remetinca, pa odugovlače, da što duže ostanu na slobodi. [lol]

New Report

Close