e jeste fora…ako trezor ne kupi,vi odmah po bidu..i to kad me nema [tongue],a jučer vam je 2950 bilo malo ?
Postaviš se sutra na bid po 2950, i riješena stvar! Naročito ako otvorimo sa minusom!
Nedavno je ovdje bilo kupnje na 3200, i to lijepe. Poslije je bilo i po 2900, i to lijepe. A ja sada razmišljam da li da se uopće postavljam na 2600. Otkako se margin zatvorio, nije više potrebna podrška, pa smo kratkotrajno prepušteni sami sebi.
Treba se postaviti na 3300 kn i dignut dionicu da zaradimo nešto,a ne samo kupovat.Šalim se naravno kad vidim ovo trgovanje.Treba zapjevati,kam su prešli stari cajti,… .
od ove blokade zanimljivije je ovih 500 komada na kupnji. odosmo mi na 2000 ćuna…
jeeeej, sretni blagdani!!
Što mi žao ovoga što prodade po 2600. Moš mislit koliki je njegov gubitak danas, mislim da je rekorder u gubitku ovoga mjeseca. Barem virtualno to iznosi 500 kuna po dionici. Ajme, imaš moje saučešće! [proud]
Što mi žao ovoga što prodade po 2600. Moš mislit koliki je njegov gubitak danas, mislim da je rekorder u gubitku ovoga mjeseca. Barem virtualno to iznosi 500 kuna po dionici. Ajme, imaš moje saučešće! [proud]
Ma to jo dogovorena kupnja Išlo to iz ruke u dogovorenu ruku samo da se nešto pokrene
Ne znam, samo znam da ja nisam ništa s nikim dogovarao! Jednostavno vlada poštena trgovina ponude i potražnje. Tako mi HANFE, govorim istinu! [rolleyes]
Losos je goli urac prema ovoj dionici.
To kako ona konstantno ide u kontra smjeru,ne viđa se niti na autoputu.
Netko se opasno razljutio pred kraj godine.
Izgleda izaziva ove iz firme a ovi već zatvorili knjigu za ovu godinu Prodavala je Poštanska pa je možda nastavila a treba love za odvjetnike