TNSA prvih 10 – 29.RUJAN
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.033
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.871
3. TRANSADRIA D.D., RIJEKA (1/1) 2.725
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.289
5. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029
6. PROFICIO D.D. 575
7. ERSTE BANK D.D./KVARNER 500
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 448
9. ŠKARICA BRANKO 414
10.ALVIŽ NICOLAS 346
TNSA prvih 10 – 02.LISTOPAD
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.033
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.991 (+120 KOM)
3. TRANSADRIA D.D., RIJEKA (1/1) 2.741 (+16 KOM)
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.274 (-15 KOM)
5. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029
6. PROFICIO D.D. 575
7. ERSTE/KVARNER 500
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 418 (-30 KOM)
9. ŠKARICA BRANKO 414
10.ALVIŽ NICOLAS 346
Ne bi škodilo podsjećanje na članak u Business.hr.
Nema potrebe, ne treba pretjerivati!
ja ću vas podsjetiti na ono što je u ovome trenutku važnije za dioničare…znači samo kupuje transadrija za lovu uzetu iz vlastitih prihoda i kupuje sestrinska fantomska firma TIP iz ŠIBENIKA opet za transadrijinu lovu…i tako još osam radnih dana [proud]…a iza 16.10. slobodno čitajte stara štiva iz biznisa…samo ne znam kako će vam to onda pomoći.
Uf… dobro je da nisam ovo prodao prije koji tjedan oko 3000. stavio bih prst u škripac od bijesa. bila bi to pušiona žešća. fakat ne kužim ekipu koja je ovo rasprodavala zadnjih mjesec dana. Pa jel moguće da ne kuže osnove? Ekipa rasprodala, a ovo samo raste li ga raste [thumbsup]
Uf… dobro je da nisam ovo prodao prije koji tjedan oko 3000. stavio bih prst u škripac od bijesa. bila bi to pušiona žešća. fakat ne kužim ekipu koja je ovo rasprodavala zadnjih mjesec dana. Pa jel moguće da ne kuže osnove? Ekipa rasprodala, a ovo samo raste li ga raste [thumbsup]
Nije mi jasno kako su neki uspjeli propustiti, trezor kupuje cijena raste a oni rasprodali.
Stvarno nekužim!
Kolega Gubica to je sigurno od previše slatkog!!!
Kakvi su nam danas nalozi ? Da li će biti još jeftinih dionica na rasprodaji ? Baš me zanima koliko ćemo danas gore dok će sve osim HT-ea dolje.Čekamo start.Sretno dioničarima TNSA.
Kakvi su nam danas nalozi ? Da li će biti još jeftinih dionica na rasprodaji ? Baš me zanima koliko ćemo danas gore dok će sve osim HT-ea dolje.Čekamo start.Sretno dioničarima TNSA.
takodje se prikljucujem zeljama
sretno!
pofuk
Nije mi jasno kako su neki uspjeli propustiti, trezor kupuje cijena raste a oni rasprodali.
Stvarno nekužim!
Kolega Gubica to je sigurno od previše slatkog!!!
[/quote]
pa meni nije jasno kak ja nisam kupio a jos sam vidio po svojim grafovima da dionica ide prema gore
da li mislite da jos uvijek nije kasno uletiti?
unaprijed hvala
pofuk