Neće me uopće iznenaditi ako se sadašnja uprava odluči na prodaju dijela trezorskih dionica (najvjerovatnije od 500 – 1000 kom.) prije početka nove skupštine dioničara. Normalno da će ih prodati "big brotheru" koji će na skupštini dignuti "desnicu" za njih. Zato mislim da bi i danas pred kraj trgovine moglo biti "čišćenje" ispod 3 TKN. Ovo zaista postaje zamorno i predvidljivo. Fotelja im je najdraži "odjevni predmet". [angry]
Kolega drOETKER držim ovu dionicu zato jer mislim da će taj HFP jednom izači na prodaju sa tih 8000 kom.No sad kad je na vidjelo izašlo ovo sa HEP-om,Hž-eom i PODRAVKOM mora nam biti jasno da se iste stvari događaju i u TNSA.To je sve leglo korupcije i kriminala i izvlačenje novca iz takovih firmi.Njima nije važno da firma dobro posluje već im je važno izvuči novce iz iste i poslije kada ništa nevalja privatizirati.Da se je htjelo dobro TNSA ova uprava već odavno nebi sjedila u svojim foteljam.Ključaričeki su njihovi igrači.Mišljenja sam da policija uđe u TNSA da bi tek tu imali što vidjeti.No vrijeme će pokazati svoje.
sve su državne firme isto s.!
Ne želim biti naporan sa tim svojim idejama o privatizaciji i privatnom kapitalu, ali budimo razumni: ima li koja državna firma u RH koja posluje na tržišnim principima i po zakonu? Ja ne znam niti jednu osim Končara a to samo zato jer je u njemu "država samo formalno vlasnik" većinskog paketa ali se stara i čestita uprava ne da zezati i ponašaju se odgovorno kao da vode svoju firmu. Kako im to uspijeva – samo dragi Bog zna.
Za ovu firmu i njene male dioničare sigurno da je jedini pozitivni način razvoja događaja eventualna privatizacija državnog paketa… npr. neka Jadroagent kupi Transadriju… i da vidite kako bi biznis odjednom krenuo, a ovako… nikad neće.
može li mi netko reći tko će nakon skupštine kupovati ovu dionicu
Ali Mili zar nas nisi ti nagovarao na Transadriju a sad pjevaš drugu pjesmicu?
Sjeti se one divid3ende od 12 hiljada kuna od prije tri godine
može li mi netko reći tko će nakon skupštine kupovati ovu dionicu
pa dragi moj doktore ja stvarno na to pitanje neznam odgovor
da li Vi mozda znate jer sam stekao dojam po intonaciji pitanja kako ste ga postavili da mozda znate
molim odgovor
unaprijed hvala
Vas i jedino Vas pofuk
p.s. ispricavam se ak sam Vas ovim postom omeo u snu ali eto slucajno sam se zbudil i iso pogledati kaj ima nivi na forumu i ugledo Vas post pa kazo sam sebi……ajte pofuk maleni probaj ogovoriti stogod suvislo u ovo gluho doba noći
Lijepo za vidjeti, sve u crvenom a TNSA u pozitivnoj blokadi. A kada sam govorio da se ovo mora vratiti na 3900 da bi bilo u skladu sa Crobexom dijelili ste mi jedinice. Samo se vi što niže postavite, a ima već tko će Vas pokupiti, bez brige. [thumbsup]
Lijepo za vidjeti, sve u crvenom a TNSA u pozitivnoj blokadi. A kada sam govorio da se ovo mora vratiti na 3900 da bi bilo u skladu sa Crobexom dijelili ste mi jedinice. Samo se vi što niže postavite, a ima već tko će Vas pokupiti, bez brige. [thumbsup]
Sad dižeš palac, a u postu gore pljuješ po Upravi. Šta je zapravo na stvari? Odluči se dobri su ili su loši?
Sad dižeš palac, a u postu gore pljuješ po Upravi. Šta je zapravo na stvari? Odluči se dobri su ili su loši?
[/quote]
Loši ! Bit će dobri tek oko 7000! Što se tiče moga palca ja sam ga uvijek dizao za ovu dionicu, to nije ništa novo. A osim toga postoji mogućnost da ovdje ulazi netko treći, jer trezor je u većini slučajeva do sada kupovao uvijek u posljednjim minutama trgovine. Ovo odudara od ustaljenog načina kupnje, a takođe i količina od 120 komada nije način na koji je trezor do sada kupovao. Možda se varam, ali vidjet ćemo za 4 dana da li je kupovao trezor ili "novajlija". [thumbsup]
I ovdje se netko boji preuzimanja pa diže cijenu. Transadria još prilično zaostaje za Crobexom tako da ni daljnji rast ne bi bio iznenađujući.