TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

stvarno nisam normalan,umjesto da sam si danas nekaj piknuo od dionica ja stavio na nas protiv slovenaca a zaboravio da je jasmin repesa trener momcadi
uzas
pofuk

Ne bi se štel mešati, TNSA nisam nikada imao, ali znam dosta ljudi koji ju imaju i nezadovoljni su sa
starom udrugom malih dioničara.

Iz njihovih priča što čujem, dileme ne bi trebalo biti, to je kao trener kad vodi ekipu, pa non stop ispadaju iz lige, a bili prvaci kad je preuzeo trenersku palicu.
Meni se čini da su ovi već u 4. ligi istok.

Kad već imate priliku birati između 2 udruge, treba dobro promisliti da li su vas ovi dobro trenirali i doveli do nekog rezultata, a ako ne, vjerojatno je vrijeme za promjene

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

HFP drži ključeve Badela i Transadrije…cijeli clanak na ..http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f523fee8-ddb2-4914-8c88-2925cce8ced9&open=sec

Inace neznam kakva su vasa iskustva ali mene je danas zvao predstavnik upraveTransadrije…barem se uz ime i tako predstavio….te zamolio ako moze dobit moju punomoc ..???…
Ocito im se jako "stislo" kad preko telefona dolaze do malih dionicara i pokusavaju osigurat vecinu .

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ovo je jedno od jadnijih dopisivanja sa samim sobom.

molim Vas ako bi bili voljni dopisivati se samnom jer se nemam sa kime dopisivati pa se dopisujem sam sa sobom
ujutro sam bio sa tipom koji je prije nekakve 2 godine prestao hofirati sa dionicom tnsa i rekao mi je sljedece…………………ovo pisem zato da utjesim ljude koji su u njoj
dionica vredi kolko vredi kvadrat stana ili poslovnog prostora u rijeci ali neznam zakaj je na ovakvoj cijeni i neznam kolko ce dugo biti jer mi je izvan fokusa i neznam kaj se zbiva sa njom
stoga ako ima ko upuceniji u ovu dionicu neka kaze radi ostalih forumasa jer zato smo tu da si pomazemo,a ja sam sa ovom tvrdnjom reko kolko znam jer mi je to reko tip koji nije papak
i napominjem da je to bila relacija cijene od prije 2 godine
pofuk

razmisljao sam i odlucio sam kupiti ovu dionicu jer se nije uopce pomakla u rastu a trebala bi
bas me interesira kak ce reagirati ak je kupim
pofuk

razmisljao sam i odlucio sam kupiti ovu dionicu jer se nije uopce pomakla u rastu a trebala bi
bas me interesira kak ce reagirati ak je kupim
pofuk

Ne znam zašto kolega, ali raspisao si se baš na svim dionicama u kojima sam i ja zauzeo pozicije. Za sada "totalne nelikviduše", ali sa dobrim fundamentima i perspektivnom budućnošću.
Što se tiče TNSA, ovdje možeš "mirno spavati", a kada nam "dođe struja", nemoj se uplašiti "bljeska" na 10, 20 ili 30%, drž i nepuštaj sve do "udara novog groma"! Oprosti na ovom pjesničkom izražavanju, jer kada bih pisao razumljivim rječima bio bi to samo druk, a ne "nepobitna budućnost"!
[thumbsup]

Tko je kupio ovih 42 kom.Vidim da upravi fali malo do 10%.Žure se i pripremaju za skupštinu kada im je ovakova situacija dopuštena.Sa našim novcima kupuju sebi glasove "za udobne fotelje".Baš me zanima kako će sve to ispasti.Ako nam ovaj truli HFP ne pomogne neće biti dobro.

pa iskreno razmisljo sam dugo o ovoj dionici i onda su se svi raspisali da ne valja ovo,ono……pa su se neki javili da valja ovo ,ono……..tak da na kraju nis ne kuzim kaj valja a kaj ne valja…….jedino kaj mogu reci da vidim da non stop trezor po sitno pika…………ajde nadam se da ce i ova dionica proraditi,a kad……to sam bog zna
pofuk

He, he, luđe trgovine od ove današnje, do sada "neviđeh". Dionica oscilira unutar 10 % vrijednosti. Jedni ruše, drugi odmah dižu i do preko 300 kuna razlike. Pa ti sad povjeruje da je sve OK. Više mi liči na igru svjetlo-mrak-svjetlo ! Likvidnost raste, činjenica je! [shocked]

veći promet od Kraša, Podravke i Leda skupa. [shocked]

Što se sad ovdje dešava? Sada mi stvarno ništa nije jasno.Ako netko ima stanje K/P i kako su se odvijale transakcije.

Još 40kom. na kupnji,pa će promet opet biti k’o prije.

New Report

Close