TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega artu,što to piše o TNSA u Business.hr? Nisam ništa našao.

U tiskanom izdanju je članak o Transadriji i Badelu.
Teško je rezimirati u par rečenica.
Daje vrlo sažet pregled situacije u kojoj se tvrtke nalaze.
Sve je stavljeno u kontekst značaja i uloge HFP i odluka koje su pred skupštinama tih tvrtki.
Mislim da će članak dignuti puno prašine.
U duhu najnovijih afera i trendova koji potresaju gospodarstvo, moguće su i neke promjene.

Isplati se pročitati.

[/quote]
ajte molim Vas ako Vam nije tesko da mi Vi kazete Vase misljenje o badelu jer i to promatram a sumnjam da dr.OEKTER prati tu dionicu a i strah me da ne dobijem secernu bolest koliko puno korenspondiram sa navedenim doktorom
pofuk

a kak mislite da puding može bez sokova i dobre cuge…mi u kompaniji zuker und klaker imamo kolekciju i badelovih proizvoda i badelovih dionica, a vi vidite što vam je činiti… dionica je na ovoj cijeni odlična i o njoj čitajte na njenim stranicama ovoga foruma i nemojte više miješati piće i vožnju- ne dajte da vas vozaju dok se dobro pije [thumbsup]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

u istom biznis.haeru piše o novom NO Proficia.

HFP drži ključeve Badela i Transadrije

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f523fee8-ddb2-4914-8c88-2925cce8ced9

HFP drži ključeve Badela i Transadrije

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f523fee8-ddb2-4914-8c88-2925cce8ced9

da………znaci to je bilo onaj dan kad sam prolazio vlaskom a hrpa ljudi je stajala pred badelom
hvala Vam
pofuk

taj dan, gospon pofuk, kad ste vi prolazili vlaškom, a pred badelom bio red, to smo se mi iz kompanije zuker und klaker , inače svi dioničari istoga badela, sakupili da svome vođi čestitamo rođendan 16.02. Reći će te da smo malo poranili, jest, u pravu ste, ali morate nas razumjeti, mi smo se, zbog svih tih nereda koje su viktorijanci upriličili tih dana, uplašili da nam gospon ante neće uspjeti do 16.02. sačuvati svoj tron. [thumbsup]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

taj dan, gospon pofuk, kad ste vi prolazili vlaškom, a pred badelom bio red, to smo se mi iz kompanije zuker und klaker , inače svi dioničari istoga badela, sakupili da svome vođi čestitamo rođendan 16.02. Reći će te da smo malo poranili, jest, u pravu ste, ali morate nas razumjeti, mi smo se, zbog svih tih nereda koje su viktorijanci upriličili tih dana, uplašili da nam gospon ante neće uspjeti do 16.02. sačuvati svoj tron. [thumbsup]

da ….moze biti…..sad sam se setil da sam vidil jednog u koloni sa tortom u rukama
pofuk

Ovo je jedno od jadnijih dopisivanja sa samim sobom.

[thumbsup]

vi stvarno mislite da smo jedna te ista osoba, e nismo …ako netko hoće u okladu na 10.000 eura nek’ se javi….dokazati različitost osoba na ova dva nicka je vrlo lako, jednostavno i neoborivo. [yawn] [undecid] [cool] [lol] [thumbsup]

istina
zasigurno se pitate sta sam danas radio vezano za burzu osim ovog bezrazloznog laprdanja
mislio sam si piknuti nekaj dionica transadrije ali sam na kraju ipak odustao tako da ce po zakonu vjerojatnosti dionica zasigurno ici gore jer ja nisam uletio
mislio sam kupiti nesto badela……….sad cete Vi misliti da ni po tom pitanju nisam nista ucinio,ali ne ……………kupio sam si litru pelinkovca i odlucio sam veceras napraviti dju delidzens na toj boci
pofuk
da i da ne zaboravim……stavio sam na nas protiv slovenaca………….ne zato sto mislim da smo mi bolji u kosarci ili slovenci losiji ljudi od nas
stavio sam zato sto je bio koeficijent 3
prijatna vece

vi stvarno mislite da smo jedna te ista osoba, e nismo …ako netko hoće u okladu na 10.000 eura nek’ se javi….dokazati različitost osoba na ova dva nicka je vrlo lako, jednostavno i neoborivo. [yawn] [undecid] [cool] [lol] [thumbsup]

ali ja bih hto da sam ja Vi
pofuk

New Report

Close