TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi napuštaju TNSA i prebacuju se u brže rastuće dionice.Kada gledate kako neke rastu a mi smo sa TNSA bili već blizu 4000 kn,a gledajte gdje smo sad ,vi za vi ove KLJUČARIČEK uprave.Imamo najbolju upravu.

Ne tako davno postojalo je jedno razdoblje na tržištu kada se za jednu dionicu TNSA moglo bez problema kupiti dvije dionice IGH. A pogle sada omjera? IGH na preko 4 tisuće, a TNSA se "suši" na 3 tisuće kunića. "Zabetonirala" se na 3, kao da je Crobex još uvijek na 1500 bodova, nema nikakve razlike u cijeni. Zato živio Jure, a dolje "Ključić" i njegova "bratija"!
U povjerenju, danas sam nadokupio još 10 kom po 3010. Jednostavno mi nekako "prejeftino" na ovoj razini Crobexa. Zadnji puta kada je Crobex bio na 2200 bodova mi smo bili blizu 4 tisućice.
Sve si mislim po onoj staroj poslovici, nešto kao "povijest se ponavlja" ili sl. Sve u svemu ja sam si izgleda izabrao dionicu koja će me odvesti u "ponor". Nekako mi se čini kao da netko ima namjeru da nas drži na 3 tisuće, prljava igra, ili je ljudima jednostavno dosadilo čekati "Godoa". Sve kao nešto će se desiti, a godinama se ovdje ništa ne dešava. Zaključao nas "Ključ" i ne popušta. _ Neka, neka, jednog dana će i "moj tata" postati član uprave, pa će i Vama "nestati struje" i to "točno u podne"!
[lol]

Da, da, malo je frustrirajuće gledati kako Crobi raste, a naša se grčevito brani na 3000.

Ipak, bravo za kupovinu, i ja bi da imam s čim [thumbsup]

Zvrc, 16.09.2009. u 12:40
U povjerenju, danas sam nadokupio još 10 kom po 3010

Danas dokupio još jednu (za sada) i ukupno sam došao do 4.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Članak u današnjem Business.hr je sigurno razveselio upravu i NO

dan
pofuk ovde
oprostite kaj gnjavim ali eto molio bih za savjet
kako sam se poceo inetersirati za sve dionice buduci da sam u totalno konfiznom stanju zbog pretrpljenih minusa na burzi tako me je i transaadrija pocela interesirati
procitao sam na ovoj temi da je izvjesni gospodin Milivoj Mitrovic izasao iz udrge malih dionicara prodavsi svoje dionice pa bi molio da mi kazu iskusni forumasi da li je samo prodao svoje dionice ili cak i izasao iz udruge malih dionicara………
kako bih kupio ovu dionicu morao bih znati i podatak sljedeci
da li je tocno da se kljucevi (ako to mozemo to tako nazvati)od udruge malih dionicara polako prenose na gospodina Emanuela Vlačića jer sam dobio podatak da odredjen broj malih dionicara razmislja njega za postaviti na celo udruge malih dionicara i kako bi se to odrazilo na cjenu
ujedno bih molio ako bi mogli moji cijenjeni prijatelji forumasi staviti projekciju ili izjasniti se o kretanju cijene ove dionice u sljedece razdoblje jer se sa njom nista ne desava
nejde ni gore ni dole
unaprijed hvala
pofuk

Kolega artu,što to piše o TNSA u Business.hr? Nisam ništa našao.

gospon pofuk, kako koju dionicu kupiti odmah svoj glas tom emanuelu dajte…dečki su dobri i vjerujem da budu smijenili one maslinare, kažem maslinare, jer me jako podsjećaju na ovaj zadnji slučaj zvani SMS UZGOJ MASLINA I BERBA LOVE….a onaj gospon mitrović vam je u udruzi od prvih dana i danas sam ga vidjel tam, sjedi na mjestu savjetnika, to znam, jer kad sam danas došao u udrugu i štel sjesti na jedan stolac oni tam su mi rekli da je ta stolac od gospon savjetnika mitrovića i da sjednem na neki drugi stolac.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

SMS UZGOJ MASLINA I BERBA LOVE
pa taj slucaj sam neki dan slucajno vidio na tv
nisam mogao verovati……….frajer dosou podravku i oni mu dali desetine milja kuna na dzemdo popust i kredit……to je kao da ja dojdem u durex i velim cujte znate ja sam pofuk ….onaj kaj je svojedobno mnogo uspeha kod zena imo……..dajte mi neku lovu da budem Vas maneken pa buju Vam tu lovu moji malisani ak dojdu na svet i ak mi se uopce vise sa zenama posreci vratili
nisam mogo verovati za taj sms
iskreno nemam ni jednu dionicu tnsa ali je promatram jer je zabetonirana pa mi nije nikak jasno da se sve trgnulo pa cak i ja danas makar me boli kicma vec tjednima a trans adrija stoji
za neverovati
neznam ako bi gospodin plavi mogao navratiti na ovu temu i reci mi dali tu postoji kakav buy ili nedo bog by by signal
pofuk

i ključari imaju svoj SMS… SVOJEDOBNO SU NEKOJ FANTOMSKOJ FIRMI ZVANOJ VENDICIJA DALI SILNE MILIJUNE, ta vam je firma uvažala šunku i salame, valjda za potrebe šofera, ja sam pratil taj slučaj, lijepo je bilo za gledati kak milijuni nestaju, a nitko za to ne pita, to vam je bil najveći mađioničarski trik tih godina, tako da tih godina ja nisam išel u cirkus neg sam sam gledao vendiciju kak guta lovu a van baca salamu….a vidite i sad imaju novi SMS zvani TIP ŠIBENIK. U tu firmu su ulupali milijune, a firma šuplja, jedan kamion i tri bicikla…. ako dioničari misle spasiti dionicu od pada na cijenu iz 2004. a to vam jeoko 800 kuna, onda im ništa drugo ne peostaje neg da povuku sve punomoći što su ih dali mađioničarima 2007. godine i da nove punomoći dadnu ovima iz nove udruge što je vodi emanuel i njegov savjetnik [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Kolega artu,što to piše o TNSA u Business.hr? Nisam ništa našao.

U tiskanom izdanju je članak o Transadriji i Badelu.
Teško je rezimirati u par rečenica.
Daje vrlo sažet pregled situacije u kojoj se tvrtke nalaze.
Sve je stavljeno u kontekst značaja i uloge HFP i odluka koje su pred skupštinama tih tvrtki.
Mislim da će članak dignuti puno prašine.
U duhu najnovijih afera i trendova koji potresaju gospodarstvo, moguće su i neke promjene.

Isplati se pročitati.

…….da……..iskreno neznam kaj da velim
stvarno je interesantan ovaj forum
malo si gledam kaj sam radil na burzi i koliko uspjesno i shvatil sam na kraju da sve kaj sam eventualno dobro napravil sam napravil uz pomoc forumasa jer izgleda da sam im fakat neznam zakaj ali imam dojam priraso srcu pa mi ovak pomognu sa savjetom sto na privat a sto ovak informacijama raznoraznim
citajuci ovaj Vas post mislim da cu se jos strpiti sa ulaskom u transadriju
doktore hvala Vam sto ste mi malo pojasnili situaciju
nis……necu Vas vise gnjaviti idem vidjeti gdje je cijenjeni kolega plavi i kaj radi
prijatno poslepodne i ugodan vikend te pozdrav Vama i Vasim kuharicama ma gdje bili
pofuk

New Report

Close